A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
... oj tak dlugo... kolejny piekny kawalek. Podziekowania dla Ciebie.
Juz od poczatku pieknie sie zaczyna i nie mecza mnie dobrane dzwieki ... potem kawalek rozkreca sie w swoim stylu. Bardzo dobra produkcja, a raczej remix (i to kolejny) w wykonaniu Orjana! Koles ciagle trzyma wysoki poziom A wokal... no coz doslownie miazdzy! Podziekowania!
Ostatnio edytowano 2009-05-12, 15:42 przez Dino, łącznie edytowano 1 raz
jak Orjan to biore = > srednie i to bardzo. nie zauwazylam, ze tu vocal jest, bo tak sie zapatrzylam w to, ze Orjan remixowal, a vocali nie lubie... zostawiam bez oceny. pozdrawiam i dzieki za Up
Ostatnio edytowano 2009-05-15, 13:42 przez FLAJ, łącznie edytowano 1 raz
sprawdzmy..
EDIT: hmm db vocal choc troche ostrawy czasami, te remixowanie az wychodzi brzegami z tego tracka :-P niby dobre ale jakos niewiem na czym sie skupic na vocalu czy muzie w tle, jakby w pelni nie wspolgralo te ze soba...no ale remix b.db zrobiony ;-)
Ostatnio edytowano 2009-05-16, 22:18 przez wojo5, łącznie edytowano 1 raz
Slyszalem ten kawalek tylko w rmx. M.O.R.P.H'a i przyznam, ze utwor zrobil na mnie ogromne wrazenie wiec z checia sprawdze tez w wersji Nilsena. Edit: Dobry remix lecz M.O.R.P.H'a bardziej przypadl mi do gustu. Sam utwor wart polecenia. Przyjemny vocal, na prawde milo sie slucha.
Ostatnio edytowano 2009-05-18, 20:50 przez Kamil_GD, łącznie edytowano 1 raz