A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
oj bedzie dobrze cos czuje dobry duecik ;-) ostatni ich chyba numer to organic takze spodziwam sie czegos wiecej tym razem ;-) /Edit: jednak wg mnie nie przebil organic, ale nuciwo okej ;-) 8 daje
Ostatnio edytowano 2009-05-08, 19:00 przez arczi, łącznie edytowano 1 raz
ogolnie nie przepadam za takimi klimatami dosc mocnymi .. ale skusilem sie jak to wyszlo .. i musze przyznac ze swietnie technicznie i nutka napewno zostaje ; ) dziekuje
Ostatnio edytowano 2009-05-10, 12:55 przez Rogal, łącznie edytowano 1 raz
No i mamy drugi efekt kolaboracji dwoch dobrych tworcow. Kiedys tam sluchalem ripka i byl calkiem calkiem. Teraz sprawdzimy kawalek w pelnej krasie! Dziekuje
Po przesluchaniu wydaje mi sie, ze to SvD tutaj szefowal. Bardzo mocne, dobre i z charakterystycznym klimatem! Jestem na tak!
Ostatnio edytowano 2009-05-12, 15:37 przez Dino, łącznie edytowano 1 raz
pobieram = > spodziewalam sie calkiem czegos innego. jestem zawiedzona strasznie, poniewaz Marco V i Sander to sa jedni z moich ulubionych producentow... i myslalam, ze razem beda brzmiec jak krysztal, ale jednak nie... tragedia... zostawiam bez oceny. dzieki za Up !
Ostatnio edytowano 2009-05-13, 15:54 przez FLAJ, łącznie edytowano 1 raz