A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
[center] Julius Geluk - She's A Bitch (Original Mix) [hide]aa.4shareda/file/83579105/5dba1fcc/01-julius_geluk-shes_a_bitch__original_mix_.html[/hide]
Julius Geluk - Sweetness (Marzz Mix) [hide]aa.4shareda/file/83577511/a41a357b/julius_geluk-sweetness__marzz_mix_.html[/hide]
Julius Geluk - She's A Bitch (Joey V Mix) [hide]aa.4shareda/file/83581298/b76bd95f/01-julius_geluk-shes_a_bitch__joey_v_mix_.html[/hide]
[/center]
Kolejne 31 juz swietne wydawnictwo z fabryki techow jaka jest Detox Rec. Sweetness potezny remix Marzza Pieknie technicznie wykonany numer. Masywny, wkrecajacy, z mocarna atmosfera. Nie ma tu zadnych brejkow i innych wynalazkow, melodyjek itp. Sazny bit przyprawiony mocnym skwierczacym basslinem, techowymi hatami, swidrujacymi samplami. Na oryginalnej predkosci sprawuje sie swietnie, przyspieszony do 145 rysuje glowe czyli to co lubimy najbardziej . Goraco polecam wszystkim fanom "mocnego grania"
She's A Bitch lepiej wypada w remixie Joey V. Szybkie mocne tempo, bassline na wskros tego co mozna uslyszec w Sweetness. Do tego szybki bezkompromisowy vocal dodatkowo rozpedzajacy nagranie. Tak zwane dobre doje... . Original Mix rowniez niezgorszy i mocny ale wersja Joey V wprowadza numer na lepsze tory.
Cala EP polecam w ciemno, na pewno sie nie zawiedziecie
[center]artist.......: Julius Geluk album........: Shes A Bitch__Sweetness genre........: Trance label........: Detox tracks.......: 3 size.........: 48,1 MB quality......: 320kbps / 44.1kHz / Full Stereo 4shareda[/center]
Ostatnio edytowano 2009-02-08, 19:29 przez deFF, łącznie edytowano 1 raz
Poka jak bardzo kwasne.. chociaz dzisiaj nawet cytryna wydaje sie byc dla mnie slodka
She's a bitch.- calkiem fajnie,przyjemnie AAAAALEEEE.. Joyey V - lepszy rmx Mocniejszy zdecydowanie <--zobacz jak sie krece z wieeeelka checia bym to chciala uslyszec na imprezie..
8/10
Sweetness- Nie wiem czemu ale to mi sie wydaje identyczne z tym powyzej albo juz sie za duzo nasluchalam. tak czy owak SHE'S... bardziej mi przypadl do gustu..hm..
7+/10
Ostatnio edytowano 2009-02-01, 21:27 przez Nayaa, łącznie edytowano 1 raz
juz sie jaram
ed: 01-julius_geluk-shes_a_bitch_(original_mix) i rmx moim zdaniem dno a co do sweetness to tylko moge napisac o ja pie*dole gdzie ja jestem :-o :-o :-o kawal dobrej roboty ostatnio marzz wymiata 10+/10
Ostatnio edytowano 2009-02-01, 21:41 przez hawky, łącznie edytowano 1 raz