A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
odemnie dodam ..ze bede napewno nie raz wracal do tego tjuna.. i bede z wiekim oczekiwaniem ... czekal az ktos pocisnie na jakims evencie ..tego zycie nie tylko sobie.. bo uslyszec live jest calkiem inaczej ; )
kosa jakich malo
Ostatnio edytowano 2009-02-06, 22:48 przez Rogal, łącznie edytowano 1 raz
Piekne, cudowne, idealne, bez skazy. Po prostu styl Dash Berlin w polaczeniu z vocalem Jaren mnie osobiscie miazdzy na kolana. 11/10. Najlepsza produkcja ostatnich kilku miesiecy.
Rewelacyjny utwor. Jak dla mnie numer jeden zeszlego roku. Az ciarki przechodza jak sie tego slucha. Original Mix jest jak dla mnie najlepszy. Wszystkie inne remixy jakos zupelnie mi nie podchodza.
Troche podobne do innych produkcji Dash Berlinu (takie moje odczucie), ale mimo wszystko ta produkcja bardziej mi podchodzi od tych poprzednich... Oryginal najlepszy, chociaz ta druga wersja tez wporzo
Edit: Nie sciagalem tej wersji bo znalazlem caly singiel czy tam vinyla, ale kawalek jest gruby, jednak mogliby w nastepnym kawalku zmienic troche styl...
Ostatnio edytowano 2009-02-21, 18:10 przez soczek, łącznie edytowano 1 raz
Ja takze przez dluzszy czas posiadalem ripka, ten vocal mnie powalil.. Co tu duzo pisac swietny kawalek w stylu Dash Berlin z perelka w postaci Jaren :-)