A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
ja tez dodam swoje 4 literki tutaj kawaleczek mam od dluzszego czasu na HDD ale nie mozna obok niego przejsc obojetnie jedna z najlepszych produkcji Arneja dla mnie promujaca naprawde dobry album ciekaw jestem wystepu Arneja w PL podczas Godskitchen co do nutki 11/10
Sam Armin stwierdzil, ze to jeden z lepszych kawalkow w tym roku takze obowiazkowo trzeba miec
EDIT: Jak to uslyszalem za pierwszym razem w ASOCIE to sie zastanawialem dlaczego tak strasznie Arminowi sie podoba ten kawalek...Dopiero za ktoryms z rzedu przesluchaniem tego dotarlo do mnie, ze ten utwor jest naprawde wybitny. Arnej jest swietnym dj'em i jego produkcje sa naprawde rewelacyjne.
Ostatnio edytowano 2009-04-13, 11:27 przez blackmore2k3, łącznie edytowano 1 raz
Nie mam poczestuje sie E: Kawalek slyszalem tytulu nie poczailem. Oczywiscie fullik sie przyda a na temat samego tjuna to jak najbardziej pozytywnie , spokojnie , klimatycznie i jak juz wczesniej wspominali skrzypce
Ostatnio edytowano 2009-05-10, 09:26 przez zed222, łącznie edytowano 1 raz