A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
ATB wymiata, ich styl jest swietny Na start piekny remix Justify, potem J.M.Jarre Ogolnie mowiac nie ma utworu, ktory by mi sie nie spodobal.. Body of Conflict, Desperate Religion . Marze byc na koncercie ATB, sa niesamowici.
Album przepiekny 10/10
Ostatnio edytowano 2008-05-21, 14:08 przez drEam, łącznie edytowano 3 razy
Ĺwietne kawalki, ATB to wielka postac muzyki elektronicznej, jest megagwiazda ale zasluzyl na to dzieki wspanialej muzyce ktora serwuje na imprezach na calym swiecie.
Ostatnio edytowano 2008-08-01, 19:37 przez shamil, łącznie edytowano 1 raz
ATB wreszcie znalazlem, ostatnio cos mi sie bardzo spodobal, duzo spokojnych i melodycznych utworow, polecam;)
EDIT: jak dla mnie to set przyjemny tak 7.5/10 z czystym sumieniem moge dac ;-) rewelacji nie bylo, po prostu dobra muza :-)
Ostatnio edytowano 2009-05-17, 17:06 przez wojo5, łącznie edytowano 2 razy
Ludziska jedno bardzo wazne INFO ATB to jest jeden typ AndreTannenberg . A album naprawde swietny w bardzo duzo utworkow postanowilem sie zaopatrzyc po przesluchaniu tego wydania. Swietnie ATB spisal sie pod pseudonimem Josh Gallhan z jego super 1st strikem. Polecam!!!!