[center]
Ferry Corsten - Twice In A Blue Moon
Premiera 1 Listopad 2008[/center]
Moderator: Moderator
Armind napisał(a):Ogladalem wywiad z Ferry'm na temat tego albumu i z tego co slyszalem to raczej bedzie porazka i nie ma czego oczekiwac. Ferry wspominal cos o mieszance techno, house i trance jednak ja mysle ze takie cos u Corsten'a nie wypali i dostaniemy kolejna kaszane niestety od jednego z legendarnych producentow. Mam nadzieje, ze sie myle, bo zawsze lubilem produkcje Ferry'ego.
g.is.sander napisał(a):Armind napisał(a):Ogladalem wywiad z Ferry'm na temat tego albumu i z tego co slyszalem to raczej bedzie porazka i nie ma czego oczekiwac. Ferry wspominal cos o mieszance techno, house i trance jednak ja mysle ze takie cos u Corsten'a nie wypali i dostaniemy kolejna kaszane niestety od jednego z legendarnych producentow. Mam nadzieje, ze sie myle, bo zawsze lubilem produkcje Ferry'ego.
A ja mysle ze moze byc calkiem ciekawie. Nie obawiam sie podobnie jak Armind ze taka mieszanka nie wrozy nic dobrego. Album L.E.F podchodzi pod elektro a okazal sie duzym sukcesem. Ale jak bedzie zobaczymy juz niedlugo. I jeszcze jedno: Ferry wierze w Ciebie ;-)
Armind napisał(a):DREaX napisał(a):Oczekuje czegos niesamowitego spod skrzydel Ferry'ego!
Bez przesady. Corsten od bardzo dawna nie wydal nic niesamowitego ( o ile kiedykolwiek) takze nie oczekujmy zbyt wiele.
Armind napisał(a):DREaX napisał(a):Oczekuje czegos niesamowitego spod skrzydel Ferry'ego!
Bez przesady. Corsten od bardzo dawna nie wydal nic niesamowitego ( o ile kiedykolwiek) takze nie oczekujmy zbyt wiele.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość