Ojj to bylaby impreza
W tym roku Armin Only nie bedzie, wiec jakas impreza zastepcza, chociazby z ATB na pewno by sie przydala
nic tylko czekac na Special Event i na ATB in Concert
bedzie sie dzialo w tym roku
EDIT:
Ja szturmuje juz Empik 4 dzien o ten Alnum. W poniedzialek musze go miec.
Po krotce ...
CD1 - rewelacja
! To co gra ATB jest cudowne, a od czego odszedl wedlug mnie w ostatnim jak slusznie ktos powyzej przyznal albumie.
LA Night ... swietny kawalek bez zadnego Vocalu. Idealny wakacyjnie. W teledysku nawet jest miasto Ĺodz wyszczegolnione obok takich miast jak np wlasnie LA
Kolejny utwor to singiel niejako promujacy plyte What About Us. Przyznam ze przeoknal mnie ten kawalek. Jednym moze sie nie podobac, innym tak ale trzeba przyznac ze ma moc.
Rownie mocnym (What About Us) i BARDZO wedlug mnie dobrym kawalkiem - Behind. Piekny vocal i wedlug mnie bardzo dobry tekst ... chwyta za serce
! caly ATB
My Everything .... za kazdym razem jak to slysze mam ciarki na plecach. Piekny glos ... i sposob spiewania. Ahhh
To samo A New Day i Swept Away ... piekne utwory
!
Tytulowy album takze sie Andre udal. Znowu nie mamy vocalu ... rozmarzyc sie jednak mozna tak jak w przypadku LA Nights.
Pozostale tracki z cd1 ktorych nie wymienilem tez sa bardzo dobre
! Nie pisze o nich z oszczednosci klawiatury chociaz wartoby jednak bylo.
Dodam ze drugi album to poezja dla tych co lubia wylegiwac sie w cieplych krajach, o poranku z drinkiem w reku ... totalny masakryczny chillout ... nawet taka kosa jak Behind zremiksowana na spokojny utwor
)))
Ĺwietny album ...
dzis piaty dzien wiercenia w brzuchu obsluge Empiku o nowa plyte Andre
WARTO !