Moje oceny remixow: (zmian, ktore naniesli producenci)
CD1
01. Imagine (Paul Miller Remix) - spoko remix, nie spierdzielil, chociaz ja tez sie tego spodziewalem
8/10
02. Going Wrong (Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden Remix) - nie wiem co w tym dobrego, chociaz lepsze od oryginalu. 5/10
03. Unforgivable (First State Smooth Remix) - sredni remix, Rough Mix jest o niebo lepszy
7/10
04. Face 2 Face (Martin Roth Remix) - genialny remix Rotha, na to przede wszystkim czekam
10/10
05. Hold On to Me (John O'Callaghan Remix) - slyszalem w EOYC.... zaaaaal.pl bezsensowna, upliftowa sieka
i ten obrzydliwy wokal.... 2/10
06. In & Out of Love (The Blizzard Remix) - dobry re work, na poziomie 8/10
07. Never Say Never (Myon & Shane 54 Remix) - kozacka nuta
9/10
08. Rain (W&W Remix) - swietny, mocarny, w stylu W&W
9,5/10
09. What If (Ohmna Remix) -
10. Fine Without You (Sied van Riel Remix) - calkiem dobre, ale gdyby wyciac z tego wokal, byloby znacznie gorzej
6/10
11. Intricacy (Thomas Bronzwaer Remix) -
CD2
01. Rain (Cosmic Gate Remix) - krotko: DNO remix 2/10, prawie niczym sie nie rozni od oryginalu.
02. Unforgivable (Stoneface & Terminal Dub) - bardzo dobrze przerobiony i tak juz dobry utwor
8,5/10
03. Going Wrong (Sean Tyas Remix) - najlepsze w tym jest pianinko w breakdownie, reszta spoko, ale ja chce wersje DUB w koncu bez wokalu tego pajaca. 6/10
04. What If (Arnej Remix) -
05. Never Say Never (Omnia Remix) - zerzniete sample od Blizzard, ale ogolnie trzyma poziom
7,5/10
06. In & Out of Love (Richard Durand Remix) - kosii, niesamowity power
9/10