Moderator: Moderator
Agntx napisał(a):@Kanar, masz chyba "male" niedostatki wiedzy, jesli chodzi o okreslenie "komercja" Jest to rzecz, ktora dana osoba tworzy z mysla o zysku i trafienia do wiekszej grupy osob.
Tak wiec komercja jest absolutnie wszystko, co chocby na tym forum sie znajduje. Wszystko. Niekomercyjny to moze byc pan Janek, ktory po pijaku spiewa serenady do drzewa
Jak juz, to mozna mowic o popkulturze masowej - a tej takiemu Arminowi odmowic nie mozna - czy szczyt radiowego dna, jakim jest Eska, moze sluzyc za przyklad?
B0BS0N napisał(a):Komercja okresla sie raczej to, co jest kierowane do bardzo duzych mas odbiorcow.
B0BS0N napisał(a):A co do masowki, to owszem Armin ostatnim albumem wszedl do tego "zacnego" grona, ale radio Eska ma z tym tyle wspolnego, co Pan Janek z Drzewem i serenada.
Dawid_Es napisał(a):Nie wiem, czy lepiej, czy gorzej, ze ASOT jest grany na Esce. Moze czesc eskowiczow sie nawroci?
Agntx napisał(a):ale juz teraz wlosy staja mi jeza na mysl polskiej edycji Full On Ferry, gdzie 95% widowni bedzie stawic masa wprost z Hit Generatora i koncertow Feela
Lion napisał(a):Masz racje :-o Bosche to bedzie masakra ! Wszyscy wiksiarze z eski sie zjada. Ahh to ja juz wole jak Trance byl w "podziemiach". Teraz jak wyjdzie na zewnatrz, wypuszczony przez Eske, dla tych wszystkich zmanipulowanych umyslow, co to nie maja wladnego gustu i sluchaja po prostu tego co jest na topie... tosz to ba armagedon :-?
Agntx napisał(a):ale juz teraz wlosy staja mi jeza na mysl polskiej edycji Full On Ferry, gdzie 95% widowni bedzie stawic masa wprost z Hit Generatora i koncertow Feela
Trensiarze Posluchajcie Cristian'a Vogel'a albo Jacka Sienkiewicza, a nie tych buurenowych wypocion i dopiero sie wypowiadajcie.
B0BS0N napisał(a):Trensiarze Posluchajcie Cristian'a Vogel'a albo Jacka Sienkiewicza, a nie tych buurenowych wypocion i dopiero sie wypowiadajcie.
Off Topic ! Jak bede chcial sluchac Britney Spears, to sie bede na jej temat wypowiadal i mi nie zabronisz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość