A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
Lenistwo sie tutaj przejawia :-| Wystarczy dobry programik i mozna sobie ladnie okroic kazdy kawalek.. Ja swoim obracam nutke w niecala minute i imam dzwonek ral music.. Ale chetnie pobiore gotowe, a moze ktory mi sie spodoba.. Dzieki
[ Dodano: 2008-12-30, 20:27 ] A do tego wszystkiego jeszcze nowa paczka kilku dzwonkow:
[center]192kbps // 27 MB[/center]
Zawartosc:
Cape Town - Metaphorique (Ferry Tayle Neverending Story Mix) Chris Lake Feat. Emma Hewitt - Carry Me Away (Original Mix) and you call like Chris Lake Feat. Emma Hewitt - Carry Me Away (Original Mix) i hear you talkin' Chris Lake Feat. Emma Hewitt - Carry Me Away (Original Mix) long ver. DJ Ozi - Juicy Pen DJ Sultan & Ned Shepard - Together We Rise Duderstadt and Anita Kelsey - Smile (Duende Dub Mix) Filo and Peri Feat. Eric Lumiere - Anthem (Original Vocal Version) chorus John o'Callaghan Feat. Audrey Gallagher - Big Sky (Agnelli and Nelson Remix) Tiesto - love comes again 1 Tiesto - love comes again 2 Tiesto - love comes again 3 Marcus Schossow - Mr. White (voice) Marcus Schossow - Mr. White Purple Mood - One Night In Tokyo (DJ Shah's Savanah Remix) Sean Tyas - Melbourne (Original Mix) Sean Tyas pres. Logistic - One More Night Out Signalrunners feat. Julie Thompson - These Shoulders (Original Mix)vocal Simon Patterson - Bulldozer Super8 & Tab - Elektra (Original Mix) Super8 & Tab - Elektra (Original Mix)extended Vincent de Moor - Fly Away (Cosmic Gate Remix)
O dzieki, czekalam az cos wrzucisz znowu :-P Juicy pen Nie zle, mam ten sam moment na komorce juz bo mi kiedys kumpel wyslal Btw, swietne te dzwonki, nie chce mi sie pisac ktore najlepsze bo bym polowe wymienila :-D