Moderator: Moderator
swirus napisał(a):Gdzie mam zaplacic, to dorzoce tez od siebie 10 zl
Sebastian Olejnik
38 1140 2004 0000 3602 3549 8313
_Czarny_ napisał(a):
- Kod: Zaznacz cały
Sebastian Olejnik
38 1140 2004 0000 3602 3549 8313
Dopiero co dzisiaj dolaczylem, ale forum wraz z atmosfera naprawde mi sie spodobalo
Tak wiec mysle ze moja wplata na jego rozwoj jest jak najbardziej na miejscu. Oczywiscie planuje zostac na dluzej
Duzo wygodniej bylo by jakbyscie uruchomili opcje SMS bo nie chce mi sie bo bankach latac i dodatkowo na koncie w komie mam czesciej niz w kieszeni
Nazwa Wynagrodzenie
Realizacja uslugi AllPay SMS za pomoca SMS Premium o wartosci 1 zl netto 0,36 zl
Realizacja uslugi AllPay SMS za pomoca SMS Premium o wartosci 2 zl netto 0,76 zl
Realizacja uslugi AllPay MMS za pomoca MMS Premium o wartosci 2 zl netto 0,76 zl
Realizacja uslugi AllPay SMS za pomoca SMS Premium o wartosci 3 zl netto 1,15 zl
Realizacja uslugi AllPay SMS za pomoca SMS Premium o wartosci 5 zl netto 1,92 zl
Realizacja uslugi AllPay SMS za pomoca SMS Premium o wartosci 6 zl netto 2,30 zl
Realizacja uslugi AllPay SMS za pomoca SMS Premium o wartosci 9 zl netto 3,50 zl
Realizacja uslugi AllPay MMS za pomoca MMS Premium o wartosci 9 zl netto 3,40 zl
Realizacja uslugi AllPay SMS za pomoca SMS Premium o wartosci 1,99 Euro 3,10 zl
mtwister napisał(a):Moze by tak wstawic na forum jeszcze boksa googli i np zeby zassac jakis kawalek to trzeba napisac posta i kliknac w ten kontekst wp i googli. To tez podobno sporo kasy przynosi...
doscabstrakcyjna napisał(a):Ja niestety jestem na utrzymaniu rodzicow i chwilowo mam zastoj z kieszonkowym, wiec nie moge sie narazie dorzucic. Ale jak tylko dostane stypendium to zaraz poleci jakas sumka. :-) Mam nadzieje, ze Pan Admin wybaczy mi zwloke.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości