A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
witam wszystkich to moja pierwsza wizyta na tym forum i odrazu jestem mile zaskoczony:)
tez jestem chetny wplacic 10zl na wasze konto prosze o wiadomosc z numerem konta pozdro for all:) :-)
ni ojestem tu pierwszy raz heh nowicjuszka ze mnie ale atmosfera na Forum bardzo mila i ciepla zostane na dluzej nio i oczywiscie sie dorzuce cos przeslesz mi na PW numer konta??
Jestem nowy i nie chce sie w troncac lecz moze to pomoze . A mianowicie mam taki pomysl ze : te dotacje wplaty na konto na serw to swietny pomysl i przelewy ale mozna by jednak ten serwis sms uruchomic ale troche na innej zasadzie a mianowicie abonamentu 6 miesiecznego :-) za oplata sms 5zl taka kwota na taki czas nikogo nie zabila . A w zamian wykupiony abonament mugby oferowac pewne uslugi . A mianowicie
- np ten podpis pod nickiem muby byc dla abonametowiczow ( pelno prawnych i zazylych forumowiczow )
- np dodatkowy jakis pkt ( nie wiem jak uwas sie rozwija reputacje ) ale punkt w niej
- i np przy wplacie na konto albo wyslaniu wiecej niz ilus sms z abonamentem np zmiana koloru nicku na jakis ktory by oznaczal "przyjaciel" forum
- i wiadomo abonament wykupiony przed czasem konczoncego sie predzej abonametu by dobijal do koncowej daty i przedluzal o kolejne 6 miesiency np mamy abona do 20.09.07 to po wykupieniu np kolejnego abona boa kurat mielismy kase 15.08.07 i tego dnia zasililismy to dodajemy +6 miechow do daty 20.09.07
Mysle ze na poczatek byly by to dobre zmiany i na niezlego serwa by sie uzbieralo ;-)
Ja rowniez chetnie sie dorzuce,a dlaczego... wiadomo najlepsze forum w sieci:) mam nadzieje ze dane konta nadal aktualne, wiec kasiorka poleci po pierwszym have a nice day
wiec i ja sie dorzucam ;-) bardzo polubilem te forum i choc z nikim tu nie pisze jakos po imieniu, lub nawet na privie, to kojarze avatarki i xywki tych najbardziej aktywnych. W tym miejscu pozdro dla Was! :-D