Kamil_GD napisał(a):- chipsy jem tylko lewa reka
mam to samo haha
* zasypiam z lewa reka polozona na piersiach, a druga na dole brzucha (wiem jak to wyglada hahahaha), oczywiscie lezac na brzuchu
* jak ide na jakis egzamin to zakladam dwie rozne skarpetki, najczesniej ten sam kroj, tylko inne kolory
* dziele bielizne na gacie zwykle i na stringi
ukladam kolorami (tzn jak mi sie chce i mam czas)
* ciuchy tez ukladam kolorami. a bluzki dziele na eleganckie i sportowe
* na kaca pije tylko sok bananowy (czasami po 2 litry)
* pilke kopie tylko lewa noga, bo prawa nie umiem
* jak kupuje cos nowego, to boje sie to ubrac, bo boje sie ze sie zniszczy (po kilku tygodniach mi to przechodzi i juz mam to gdzies LOOOL)
* nigdy nie wyrzucam torebek od herbaty do kosza, tylko zawsze do zlewu w szklanke (za to dostaje niezly opieprz codziennie)
* jak wychodze z domu, sprawdzam przynajmniej raz, czy wszystko wylaczylam, czyli patrze prawie na wszystkie kontakty w domu, ktorych uzywam
* jak wypale papierosa, to pozniej lubie reke wachac albo wacham, czy smierdzi
* lubie palic na kiblu
* chodzic w bieliznie po domu przy odslonietym oknie, czasami nawet nago, tzn nie lubie ale zdarza mi sie (tata mnie opieprza ze jestem ta... zapomnialam jak to sie nazywa)
* przed opalaniem na solce, lubie sobie zawsze w oczy popatrzec
bo tam jest ciemno i mam takie duuuuze zrenice
* jak mi sie wkreci jakas nuta, to potrafie jej sluchac tydzien non stop po tysiac razy dziennie
* czesto przygryzam wargi
* jak przychodze z imprezy, i nie tylko, to jak mi sie nie chce gumy wypluc do kosza, kiedy juz leze w lozku, to wypluwam na podloge
pozniej zbieram rano haha
* codziennie laduje mp3, nawet jak go nie uzywam, ani nie jest rozladowane
* jadac w autobusie do szkoly, prawie zawsze slucham tylko jednej piosenki: M6 - Destination 6
* pierwsze co robie rano po podniesieniu sie z lozka, to wlaczenie komputera stopa
* pije pepsi praktycznie tylko z gwinta
* jak pale w domu to myje zeby prawie po kazdym paleniu
* jak jestem sama w domu to spiewam na cala epe, puszczam muzyke na cala epe od 19 do 3 nad ranem
* uwielbiam zapach wrzuconego peta do puszki po piwie lechu premium albo mocnym (bo mi to pachnie dyskoteka hahaha)
* gdy odbieram telefon, wole rozmawiac trzymajac go przy lewym uchu
* naduzywam slow: "Kur**", "ch** mu w du**", "pogadaj mi do du**", "sun pale", "sun dupsko", hahaha i takie tam
* nie jem skorek od szynki, a pasztet smaruje grubo na 2cm haaaa
* ja jest noc, roleta moja w pokoju jest odslonieta, a jak jest dzien to jest zaslonieta (stary ma zawsze o to sapy, ze mnie wszyscy widza)
* lubie piz*** sama do siebie zaje***** miny w lusterku
* kupuje papierosy na sztuki
* czasami spie z figurka Matki Boskiej
* czyszcze "kurz" z szafek nawet jak go nie ma (ale tylko u siebie w pokoju)
* trzymam wszystkie swoje buty w pokoju w szafce, bo sie boje, ze mi zgina gdzies
* potrafie pomalowac paznokcie 6x w ciagu pol h i stwierdzic, ze mi sie nie podobaja i je zmyc (przewaznie tak jest)
* jak mam niefirmowe buty, to nie lubie ich myc (a firmowe myje raz na tydzien, albo jak sie ubrudza za duzo to kilka razy w tygodniu, oczywiscie jak w nich chodze)
* fiol na punkcie torebek, ktorych i tak prawie nie nosze
* jak nalewam wode do wanny, to mnie nie ma w lazience, a jak przychodze to jest nalane do polowy, ze moglabym sie utopic i to lekko
* na dyskotekach, jak nie tancze, to co chwile patrze w telefon, i mimo, ze np patrze na godzine, to odkladajac go, wkladajac do kieszeni albo cos, nie wiem ktora jest godzina tak czy siak
* jak nie umiem czegos powiedziec na zywo, to wysylam SMSa nawet jak ta osoba siedzi kolo mnie o 2 cm dalej
* siadam na klapie w dysce jak jestem pijana
* czesto mowie do mamy: Cipcia, albo "kur** co ty pier****"
* na gg jedyna polska litera jaka pisze jest Ĺ, i czasami Ä dla podkreslenia, ze to ta a nie ta
* jak mi cos wpadnie do kibla to wyciagam to gola reka bez zastanowienia
* reszta pozniej jak mi sie przypomni...