Pozdrawiam wszystkich, cale grono VIP, Mod, Admin, a w szczegolnosci tych, z ktorymi utrzymuje jakikolwiek kontakt na GG:
Madzie - za to, ze jest wspaniala moderatorka, sliczna dziewczyna i za to, ze nam sie bardzo milo rozmawia
Szakala - za to, ze moge z nim pogadac na wiele tematow, niekoniecznie zwiazanych z forum... i ze sie swietnie rozumiemy w wielu sprawach forumowych, wymieniamy nowymi pomyslami
Seina - za godziny spedzone na rozmowach o muzyce, dziewczynach, zyciu, za dobre rady, za zaproszenie na TR
Dydka - generalnie za zaufanie, jakim mnie obdarzyl, przyznajac mi Moda... oraz za ciekawe rozmowy dotyczace forum.
Bobsona - za godziny rozmow o muzyce (szczegolnie o klasyce trance'u) i forum
Atlasa - za bezcenne uwagi techniczne dotyczace tworzenia seta
Wisnie - za to, ze byl najlepszym modem, a obecnie pomimo awansu na Admina, w dalszym ciagu robi swietnie to co robil... pilnuje porzadku.
Endorphine - za to ze byl chyba pierwsza osoba z forum, z ktora utrzymywalem jakis kontakt... kiedys, bo teraz to od dawna go nie ma na forum
Tavistock - za to ze mieszka w tym samym miescie co ja, za to ze bardzo dobrze mi sie z nim rozmawia i za to ze jest bardzo aktywny na forum
Dawida - za wspaniale recenzje wlasnych setow
Jeszcze
Drago, Vertax, Kani, Kamileek, Asteki, Emilcia, Muras, Sergio, Banan, Stephansky
Jezeli kogos nie wymienilem to przepraszam... za duzo Was jest