Moderator: Moderator
Creative napisał(a):Szacun Flaj. Serio. Polski, jest ciezki, i nie cierpie tego przedmiotu. A Ty sobie tu od tak tworzysz wierszyki. Konkretne.
han350 napisał(a):Polski moze nie jest taki trudny jako przedmiot w szkole
han350 napisał(a):Albo jakos sie tego nauczylas
FLAJ napisał(a):han350 napisał(a):Polski moze nie jest taki trudny jako przedmiot w szkole
Dla mnie polski jest trudny. Nie przeczytalam nigdy zadnej lektury, nie liczac Pana Kleksa, czy jak to lecialo. Interpretowac umiem rzadko jakikolwiek wiersz. I w liceum zawsze mialam DWA z polskiego na swiadectwie, pomijajac juz fakt, ze obecnie z jezyka polskiego jestem kompletnie zagrozona i nie wiem jak z tego wyjde:D I czy w ogole wyjde hehe.han350 napisał(a):Albo jakos sie tego nauczylas
Nigdy mnie nikt nie uczyl, zadnego wzoru nie mialam wczesniej. Pisze tak po prostu od serca...
Dziekuje Wam ! To duzo dla mnie znaczy
han350 napisał(a):A moze to dlatego ze od gimnazjum mam do polskiego zawsze swietne panie
han350 napisał(a):Interpretacja... No z tym to u mnie roznie Czasem nic nie wymysle a czasem jak mnie oswieci to az blyszcze xD heh
FLAJ napisał(a):han350 napisał(a):A moze to dlatego ze od gimnazjum mam do polskiego zawsze swietne panie
A ladne chociaz ?
han350 napisał(a):Tak jakby to mialo jakies przeslanie czy moral ale nic mi nie przychodzi do glowy
Dawid_Es napisał(a):Badz szansa, by cos naprawic. Cos zmienic. Poprawic sie.
Dawid_Es napisał(a):Kocham pisac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości