Dawid_Es napisał(a):Jak nie mozesz spelnic swojego marzenia, to chociaz zrob to dla mnie
dla Ciebie, a pozniej bedziesz bral 50% mojej wyplaty??? zartuje
Dawid_Es napisał(a):Ostatnio myslalem nad napisaniem ksiazki.
Ja ksiazke zaczelam pisac, wiem o czym ma byc, a nie umiem napisac, bo sie sama w niej zaplatalam po kilku rozdzialach Jak mialam 11 czy 12 lat tez pisalam, nawet fajne wyszlo, ale nie wiem gdzie to jest kompletnie... Lubie tez myslec czasami nad scenariuszami do filmow, taka robota by mi pasowala... Kiedys nagrywalismy film z wiara z klasy w gimnazjum, ja bylam scenarzystka i rezyserka, swietna sprawa, ale oczywiscie brak warunkow do krecenia, no i AKTORSTWA...
Dawid_Es napisał(a):Fly, a wez pobaw sie jeszcze slowem bardziej. Bo sens moze i ukryty, to slowo jest proste. Uzyj wiecej srodkow stylistycznych i retorycznych. Co by dzieciaki w ogolniaku na lekcji polskiego za kilka lat mialy problem z odczytaniem Twoich tekstow. Mniej doslownosci
Wlasnie ma byc proste... Wy i tak, tzn Ci co czytaja to, nie zrozumieja do konca sensu, nie poczujecie nigdy tego co ja, dlatego staram sie to wyrazic jak najprosciej. Wlasnie nie chce nikogo zrazac, piszac tak jak Mickiewicz, bopozniej czytanie wierszy zamiast przyjemnosci przeradza sie w horror.