A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
That's Diabolo Pomidoro Emilcien, arbuz nie mial by zoltych nici i mialby bardziej szorstka fakture A pomidor to najprostsze co mogla zrobic wiec pomidor takie banalne oj Flajka Flajka
cwaniak! zobaczymy jaki bedziesz madry jak zrobie inne zdjecia, bo wiem, ze to bylo proste hahaha poczekaj kilka minut madralo bedziesz zastanawiac sie dzien i noc co to takiego, a i tak nie zgadniesz
bueheheh i tak latwe, jak wymysle cos to na bank zrobie lepsze, tylko tez nie mam odpowiedniego aparatu do tego, zeby walic takie macro...
Ostatnio edytowano 2008-12-18, 19:34 przez FLAJ, łącznie edytowano 2 razy
Takie te foty... normalne I slaba jakosc nie wiem czy to telefonem czy tak doza wartosc ISO bo ziarno troche widac No a zdjecie jak to zdjecie reportazowe widac to i tamto i zachwycac nigdy nie bedzie
~~
Ja sobie dzis statyw kopilem to moze cos wrzuce potem
Ostatnio edytowano 2008-12-30, 19:13 przez han350, łącznie edytowano 1 raz
han350, a ja wrecz przeciwnie. Zachwycac sie nie mam zamiaru, ale zajmuje sie troche dziennikarstwem itp. i urzeklo mnie drugie zdjecie. Fajne, reprortazowe, oddajace nie tyle skok, ale cos wiecej. Takie jest moje zdanie.
no tak ale to juz zalezny od tego jak postrzegasz fotografie i pod jakim katem patrzysz... Zdjecia dziennikarskie maja oddawac sytuacje wydarzenia czy wzbudzac emocje po zdarzeniu. Zdjecia reporterskie a takie bardziej dla sztuki fotografii zawsze beda sie roznic... Chociaz w reportazu wykorzystuje sie kilka "sztuczek" ze sztuki fotograficznej ale i tak to nie to samo. Ale o tym to referat by mozna napisac
Kurde no dlaczego zawsze mam ale No wiec spoko ale... w 1 cos mi kompozycja nie pasuje... Cos mnie denerwuje gdy patrze na to zdjecie nie wiem czemu ale moze tylko mi sie wydaje W drugim ten blask na gorze monety... Chyba lepiej by bylo rozprowadzic swiatlo rownomiernie A w 3 nie doswietlone od dolu i chyba na tyle nie bede szukal wiecej ale