Panowie bez przesady
Przyzwyczailismy sie, ze co edycja znajdzie sie pare osob, ktore beda podwazac wyniki
Oddano ponad 1400 glosow. Dlaczego twierdzicie, ze to kolko wzajemnej adoracji? Z drugiej strony ladna dwulicowosc Lion mnie zadziwia. Dlaczego u nas na forum napisales, ze wszystko fajnie itd. Cytuje "
Jesli mialbym wlasnie wybierac patrzac przez takie kryteria, moim faworytem rowniez stalby sie Garrett. Moje gratulacje ". Wiec tym bardziej nie rozumiem
Konkursem zajmuje sie od poczatku do konca tylko ja, i tylko ja mam wglad do tego jak kto i kiedy glosowal. Gdy sety ocenialo jurry to byly problemy takie same, ze wszystko ustawione, ze to ze tamto. Wszyscy mieli w dupie to, ze 10 osob musialo odsluchac wszystkie sety i dac ocene opisowa dlaczego ten wg nich jest najlepszy. I tak twierdzili, ze w gre wchodza jakies machloje. Spoko po paru edycjach wprowadzilismy glosowanie publicznosci, zeby nie bylo takich problemow. Od poczatku przysylano wiele glosow. Wiele osob probowalo oszukiwac, jednak wszelkie tego typu proby sa przez nas wylapywane. Nie mowie juz tu o takich zabezpieczeniach, ze glos oddany na siebie sie nie liczy, ale nawet przeciw masowemu zakladaniu kont na forum i glosowaniu z nich. Panowie, zajeliscie nizsze miejsca niz sie spodziewaliscie i co zal? Bo nie rozumiem waszego rozgoryczenia. Nie rozumiem tez czemu nie napisaliscie o swoich watpliwosciach na forum u nas? Mimo wszystko zapraszam was do nas ze swoimi zalami i watpliwosciami, wszystkie postaram sie rozwiac
B0BS0N wspominasz o klice glosujacej na siebie, a sam glosowales na swoj set
Spoko glos i tak sie nie liczyl
Zmarnowales go tylko.
Lion set ELLE Ci sie nie podobal? To czemu zaglosowales na niego?
Asteski Ty tez sie dolaczasz? Marudziles, ze slabo pojdzie bo to bo tamto, a zajales dobre 15 miejsce na 62 sety. No prosze was ale ktos byl lepszy od was lepszy i ludzie na to glosowali.
Mimo wszystko zapraszam do nas na forum wyzalic sie i do udzialu w nastepnej edycji. Dodam tylko, ze w zorganizowanie konkursu wkladam ogromnie duzo czasu i swoich sil i robie to dla innych, zeby mogli sie pobawic. Powymieniac opinie, zobaczyc reakcje innych na ich sety. Dla mnie ten konkurs nie jest organizowany, tylko dla was, tych ktorzy chca sie pokazac i zabawic. Bo pamietajcie, to ciagle jest zabawa, a zycie sie wam nie zawali jak nie bedzie w pierwszej 15.
Pozdrawiam i jednak licze, ze w kolejnej edycji bedzie mozna posluchac waszych setow, a wszystkich zawiedzionych zapraszam do rzeczowej dyskusji na nasze forum.