16 kwiecien... nic dodac nic ujac. Jak dla mnie line-up zycia
Kurcze tam chcialbym byc... Myon and Shane 54 to co robia ostatnimi czasy przekracza ludzkie pojecie
. Ĺťeby nie bylo tylko tak jak z Blizzardem, ze po Kalopsi wielki luuup i potem nic, podobnie jak z Solee - pamietacie Impressed? Byl sporym hitem, a teraz cisza. Jednak oni sa doswiadczonymi "debiutantami". Ich najchetniej bym uslyszal.
Potem oczywiscie Armin... bardzo chcialbym zobaczyc za sterami takze Daniela Kandi, ktory swego czasu rozkochal mnie do upliftingowych brzmien. Super 8 & Tab - Suru na komplikacji Anjunbeats meczylem bardzooo dlugo. To ta komlikacja gdzie pojawil sie takze Adam Nickey z Never Gone, Razorfish i Oceanic. Nie chce mi sie szukac, ktory to byl vol. xD
No i oczywiscie Dj Shah, ktory kiedys byl moim number one.... a do tego Duderstadt i jego ciekawe progresywne brzmienie. Podobnie Arnej. Na temat Garetha nie moge sie wypowiedziec... no i Sied van Riel, czyli tez spore odkrycie.
Piekny Line-Up. Tak powinien wygladac jakis event w Polsce... np. enTrance? XD
[ Dodano: 2009-02-13, 16:21 ]PS. Pamietacie ASOTa # 300... ja pamietam jakby to bylo wczoraj... moj ulubiony ASOT. Ciarki na plecach czulem przez cale 2h. Kalopsia, Fly Away, Oceanic, This World is Watching Me no i swietna koncowka... communication p3, potem the Anthem i na zakonczenie Yahel - Voyage. Az sie lza w oku kreci... pamietam jak z ludzmi z asot.pl przezywalismy ten dzien wspolnie.
Licze, ze podobnie bedzie i tym razem... Do 16 Kwietnia