przez DREaX » 2009-04-20, 12:51
Wiec tak, muzycznie nie bede sie wypowiadal, bo nie zapoznalem sie jeszcze ze wszystkimi setami. Zrobie to jak je przeslucham a teraz przejdzmy do spraw organizacyjnych.
Organizacja byla ok. Ale sa pewne rzeczy, ktore mozna bylo uniknac. Mowa tu o problemach z setem Myon & Shane 54, w ktorym wkradala sie co jakis czas inna produkcja. No coz, jeszcze pewne problemy byly podobno w koncowce seta Armina i poczatku Super8 & DJ Taba, na szczescie to bylo nic w porownaniu z tym co sie dzialo w secie otwierajacym cala impreze. Rowniez nie podobalo mi sie to, ze niektore sety nie byly transmitowane. Uwazam, ze jesli organizatorzy robia radio, ktorym maja transmitowac audycje to wszystkie sety powinny byc mozliwe do uslyszenia przez potencjalnych odbiorcow radiowych, mowa tu o secie Wippenberga, Alex M.O.R.P.H.'a, W&W, Signum, Ashley Wallbridge, Mike Foyle, Sophie Sugar, Greg Downey i te nietransmitowane z dnia 3, dokladnie nie wiem, ktore to byly, bo sie troche namieszalo w lineupie. Wlasnie to tez mi sie nie podobalo, zrobil sie lekki chaos, ale to bylo nie zalezne od organizatorow.
Muzycznie wypowiem sie po przesluchaniu setow.