Pawel1988 napisał(a):Lion co w tym smiesznego, nie rozumiem zazenowania niektorych ludzi dotyczacego Eski, tez nie palam uczuciem do tego radia, ale juz co eska to zle? To gdzie niby mieliby puszczac 400-ke? w Radiu Maryja? Ja jestem za zeby muzyka klubowa zaczela wlasnie wyplywac. Zamiast smiac sie, ze cos leci wspolnie z Doda i innymi popowymi gwiazdami zwrocmy uwage na to, ze wreszcie muzyka klubowa nie znajduje sie w cieniu innych stylow. pozdrawiam
Mialem po prostu dobry humor. Wiesz troche mnie to smieszy, bo beda to puszczac przez radio internetowe. Bynajmniej tak zrozumialem ta informacje na stronie. Jak zobaczylem radiostacje Eska na stronie astateoftrancea to myslalem, ze moze puszcza w glownym radiu. Jednak nadzieja jest matka glupich. W ogole nie wiem na co liczylem
Ĺťe se wyloze na lezaku na dworze, odpale swoja zwykla wiezyczke i bede sluchal ASOT 400? W polsce? Nie doczekanie moje.
No, ale dobra... moze przesadzam, a niech jest chociaz w necie. Ciekawe tylko jaka jakosc? 96kbps
Zobaczymy czym nas Eska zaskoczy. Rowniez pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 2009-04-13, 16:12 przez
Lion, łącznie edytowano 1 raz