A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
Jak na moj gust zdecydowanie za duzo vokali , brakuje nutek typu Rush Hour. Ale caly albumik bede mogl ocenic dopiero po zakupie narazie z sampli spodobalo mi sie:
03. Unforgiveable (Feat. Jaren)
11. Intricacy
To dopieor jednorazowe przesluchanie mam nadzieje ze po glebszym przesluchaniu album mnie urzeknie ;-)
Vocal Trance.. Pieknie! Going Wrong troche zrobione pod radio, ale Universal Religion remix wymiata.. Kolejny track - Unforgiveable (Feat. Jaren) Piekny!! Nie moge sie nasluchac sampla Zaraz wyslucham dalszej czesci, juz nie moge sie doczekac...
Jak na moje to pare kawalkow wymiata jak poprzednik uwielbiam dobre wokale-ale bez przesady... :-D
Armin van Buuren - In and Out of Love (Feat. Sharon den Adel) taki moj typ :-P
Moim zdaniem ten album to mistrzostwo swiata....numer w numer Armin pokazal klase.....a moj ulubiony kawalek z tego albumu to Armin van Buuren DJ Shah feat. Chris Jones - Going Wrong...pozdrawiam :-)
bardzo dobry album znacznie odbiegajacy od poprzednich..nie ma tu klasycznego bum bum bum, trance typowy do tego zeby usiasc i posluchac a takze sie pobawic :-D