tresciwie. Klaas zapuscil Nam prezecudownego seta :akochany: Kocham tego czlowieka, za jego talent, za sety, za produkcje, za klimat jaki tworzy w swoich wytworach
Mozecie sobie gadac ze robi na jedno kopyto, ze to, ze tamto. Zlewam to. Lovvv yaa Klaas!
Guru Josh Project - Infinity 2008 (Klaas Vocal Edit) wejscie tej nuty uwielbiam:) az sie lezka w oku kreci
naprawde nuta godna podziwu
John Morley - Naughty (Klaas Remix)/Ida Corr - Let Me Think About It rewelacyjne przejscie (: fajne polaczenie i mile przypomnienie starego utowru Naughty
Pryda - Pjanoo/Energy 52 - Cafe Del Mar styl .nieklaasowy. ale bomba!
Jean Elan - Where's Your Head At (Klaas Remix) nie znalam! ale sie podjaralam tym jak jasny ch**j!!
to jest ten styl!
!!!! Boze!!!
Dj antoine - this time (klaas mix) adla z wrazenia:
Fentura - fell it(klaas mix) za pozno sie rozkrecilo. ale w sumie nie bylo zle:)
Deadmau5 vs Jelo - The Reward Is Cheese syfowate. ale do
niezle.
Global Dj's - Everybody Free/Just Jack - Writers Block bardzo ladnie weszlo ajjjj. czekalam na to!!!! calutkie pol godziny
bas bas basuu
kawalek ktory rowniez bardzo bardzo lubie
jakies strasznie mile odczucia mam przy niej
tylko, ze za krotko polecialo
!
Sia-The girl you lost the cocaine (sander van doorn rmx) rmx SvD w secie Klaasa?!
huh
utowr, komentowany juz piec tysiecy osiemdziesiat cztery razy, wiec lece dalej:)
Rise uP nie wiem jaki to rmx, dopisalam do traclisty bo w tej co wrzucilam pare p[ostow dalej tego nie bylo w ogole. ale kawaleczek fajny, tez z historia juz, ale wspomnienia sa!
Finally
nie znalam, ladne.
Micha Moor - Space (Klaas Club Mix)
nosz. w rmx'ie tego Pana jeszcze nie slyszalam
Break Down The House no jak na meczu sie poczulam
ne ne ne
Break Away (Klaas Remix) Boze, jaki cud vocal
nie znalam w ogole produkcji! Lnutki: dobra jest, stylowa
Kardamoon'a to mogl sobie darowac
This Time super wejscie przekscie i zaskoczenie!
co to mozna ze starszych produkcji zrobic
Klaas - The Way To Go i show you the way to go
numer ktory chyba juz na cale zycie mi w serce zostanie
Panie Klaasie! PIEKNY set!!
jestem pod megawrazeniuem, Klaas pokazal klase he he
bardzo bardzo bardzo fajnt set, no imoreze to w ogole pasuje, taki zywy, energiczny, w stylu jego nut
10/ 10
Ostatnio edytowano 2008-09-12, 17:11 przez MAGDA, łącznie edytowano 1 raz