Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Zazalenie na "moderatora"

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

ZaĹźalenie na "moderatora"

Postprzez soczek » 2008-11-30, 13:07

A konkretniej to na moderatora Dawida.

Otrzymalem dzisiaj ostrzezenie - "Malo tresciwe edity postow w dziale download. wysil sie Bardziej, zamiast Patrzec na moj wiek. ;]".

Coz, chyba zabolalo, ze napisalem mu "do nauki!", edity sa jak kazde inne, ostrzezenie oczywiscie odnosi sie do tego co napisalem (do nauki), a, ze za to ostrzezenia przyznac nie moze, musial sie do czegos przyczepic ;)

Tak to jest, jak na porzadnym forum status moderatora 14 latek...

Prosze bez zbednych komentarzy :> Moze nie dostane ostrzezenia za temat :lol:
Ostatnio edytowano 2008-11-30, 13:08 przez soczek, łącznie edytowano 1 raz
soczek

Postprzez Dawid » 2008-11-30, 13:27

Ĺťe niby jak?
Ostrzezenie dostales za niski poziom wypowiedzi w dziale download...
To, co napisalem w ostrzezeniu dodatkowo, bylo napisane ironicznie.
Juz mnie zaczynaja nudzic osoby, ktore przyczepiaja sie do moich czternastu lat.
Co Ci przeszkadza moj wiek ? :-/
Teraz zacznij robic sceny, jaki to ty nie jestes pokrzywdzony. ;) Jesli udowodnisz mi, ze dostales ostrzezenie nieslusznie, zrobie absolutnie wszystko, zeby Ci je zdjac. Jednak twoja edycja postow pozostawia Wiele do zyczenia. Jesli spadla Ci korona z glowy, za druga czesc ostrzezenia, nie widze przeszkod, zeby to wymazac. ;]
Dawid
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez DREaX » 2008-11-30, 13:30

aa.asot.pl/topics114/armin-van- ... ht=#186720
aa.asot.pl/topics115/va-follow- ... ht=#160492

Zreszta, przejrzalem Twoje wszystkie posty i te edity sa marne. Koncza sie na jednym zdaniu, sa malo konkretne, szczerze nie wnosza nic do tematu i nie moga byc wziete jako jakis rodzaj zachecenia kogos do sciagniecia danego utworu.

Zauwazylem, ze w innych dzialach sie wypowiadasz szerzej, tez w downloadzie moglbys tak.

a co do wieku Dawida, nie wiem co ma wiek do tego jak ktos pracuje na forum. Wszystko zalezy od osobowosci. Zawsze myslalem, ze ma przynajmniej 18 lat... Nie na miejscu komentarz z tym "do nauki"
DREaX

Postprzez soczek » 2008-11-30, 13:40

Dawid napisał(a):Ostrzezenie dostales za niski poziom wypowiedzi w dziale download...

A jak Twoim zdaniem wyglada wysoki poziom wypowiedzi w dziale Download? Mam pisac recenzje takie jak sa na FTB? Mam pisac skrupulatne recenzje? Nie widzialem na tym forum, zeby ktos tak pisal. Zawsze jest ktos, kto sie do czegos przyczepi.

Przyklad przy "So Much More".

soczek napisał(a):Moze byc, najbardziej mi przypasil Michael Badal Remix oraz Wandii Remix...

Malo? Mam jeszcze pisac, w ktorej minucie jest fajny fragment, a ktory nie?

DREaX napisał(a):aa.asot.pl/topics...ghlight=#186720
aa.asot.pl/topics...ghlight=#160492

Mogly sie zdarzyc pojedyncze przypadki, Armina jeszcze nie odsluchalem.

DREaX napisał(a):Zauwazylem, ze w innych dzialach sie wypowiadasz szerzej, tez w downloadzie moglbys tak.

Jesli mam cos wiecej do napisania = pisze, slucham Trancu od niedawna, wiec nie jestem "spec", czesto na tym forum spotykam sie z podobnymi editami, i nie ma problemu.

a co do wieku Dawida, nie wiem co ma wiek do tego jak ktos pracuje na forum. Wszystko zalezy od osobowosci. Zawsze myslalem, ze ma przynajmniej 18 lat... Nie na miejscu komentarz z tym "do nauki"

Zacznijmy od tego, ze "do nauki", to byl swojego rodzaju zart, widac jest zakompleksiony. Moderator musi byc osoba dojrzala, a nie ktos, kto sie obraza, i szuka dziury w calym :lol:
Ostatnio edytowano 2008-11-30, 13:41 przez soczek, łącznie edytowano 1 raz
soczek

Postprzez DREaX » 2008-11-30, 13:47

soczek napisał(a):Zacznijmy od tego, ze "do nauki", to byl swojego rodzaju zart, widac jest zakompleksiony. Moderator musi byc osoba dojrzala, a nie ktos, kto sie obraza, i szuka dziury w calym :lol:

Osoba dojrzala emocjonalnie to jest wiek 18 lat, a nawet pozniej w przypadku mezczyzn, a nie wiem kto tu sie obraza, przeciez Dawid nie zalozyl tematu, ze napisales do niego "do nauki"

DREaX napisał(a):Skoro tak zachwalana produkcja to trzeba to sprawdzic ;)

Arno Cost & Arias - Magenta (Original Mix)

Bardzo ciekawy tytul tej produkcji, sama jej nazwa "Magenta" przyciaga uwage, a raczej uszy sluchacza :) Bardzo ciekawy klimat zaczyna tworzyc sie w okolicach 3 minuty. Wszystko coraz bardziej nabiera na sile, motyw zaczyna "rosnac", a sama produkcja staje sie coraz bardziej przyjemna dla ucha. Calosc brzmi dobrze i ma swoj klimat :)
Ostatnio edytowano 2008-11-30, 13:48 przez DREaX, łącznie edytowano 1 raz
DREaX

Postprzez Dawid » 2008-11-30, 13:48

soczek napisał(a):A jak Twoim zdaniem wyglada wysoki poziom wypowiedzi w dziale Download?

Nie sa to duze wymagania. 3-4 zdania na temat utowru/epki chyba by Cie nie ujelo, prawda?...

soczek napisał(a):Mogly sie zdarzyc pojedyncze przypadki

i Od tego wlasnie jestesmy my, Moderatorzy, aby o Tych 'pojedynczych' przypadkach przypominac Ci ostrzezeniem..

soczek napisał(a):to byl swojego rodzaju zart

Widze masz dretwe poczucie Humoru, bo tylko Ciebie to smieszy..

:-/
Dawid
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez soczek » 2008-11-30, 14:01

DREaX, przeciez wiadomo, ze niektorzy pisza dluzsze opisy, ale czesto spotykam sie z editami typu "jest super, 10/10", sa to edity ktore maja po kilka dni, i zadnego ostrzezenia.

Dawid napisał(a):Nie sa to duze wymagania. 3-4 zdania na temat utowru/epki chyba by Cie nie ujelo, prawda?...

Pisze to, co ma sens, szukasz dziury w calym.

Dawid napisał(a):Widze masz dretwe poczucie Humoru, bo tylko Ciebie to smieszy..

Widze, ze jednak zabolalo.

MAGDA napisał(a):Hehehee widze, ze Soczek jest Adminem na innym forum ;] a to juz nie wiem o co sie kloci ^^ chyba o to, ze powinien teraz dostac drugiego warna za reklame fwojego forum w profilu.

Ke? Jest pole "URL" w profilu, i tam wpisalem adres strony.

Nadal uwazam, ze Dawida zabolalo to co napisalem, i dlatego uwazam, ze nie jest to odpowiednia osoba do pelnienia funkcji moda. :-|

Dyskusje zakonczymy wieczorem, moze sie poucze :lol:
Ostatnio edytowano 2008-11-30, 14:03 przez soczek, łącznie edytowano 1 raz
soczek

Postprzez Dawid » 2008-11-30, 14:08

soczek napisał(a):Nadal uwazam, ze Dawida zabolalo to co napisalem

Mylisz sie. Ja nie zakladalem tematu zeby zwrocic na Siebie uwage.

soczek napisał(a):moze sie poucze :lol:

ha ha ha. ;]
Dawid
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez Muras » 2008-11-30, 14:33

slusznie czy nie po co ten temat .... zamykam temat po co nam kolejna afera, zazalenia do administratora forum... Cali , Wisnia badz Joy zalatwia ta sprawe.
dziekuje....
Muras
-#Moderator
-#Moderator

Postprzez Joy » 2008-11-30, 17:59

A teraz ja zapytam, dlaczego nie piszesz bezposrednio do administracji forum, tylko zakladasz temat?

Jezeli chodzi o edycje w download, bylismy i bedziemy wymagajacy. Mowilem to juz kilka razy, to nie jest forum warezowe lecz dyskusyjne. Dzial z muzyka ma tylko pobudzac do ciekawej rozmowy, a nie sluzyc wylacznie uzupelnianiu wlasnej audioteki. Jak tak dalej bedzie, to rzeczywiscie download zniknie wreszcie z forum.

Z informacji technicznych, ostrzezenie wygasnie Ci za 21 dni.

Nie chce juz slyszec nic na temat wieku Dawida, to ze znajduje sie na tym stanowisku zawdziecza tylko i wylacznie wlasnej pracy i dojrzalosci, ktorej to brakuje czesto userom znacznie starszym od niego.
Joy
Administrator
Administrator

Powrót do Kosz