Dawid napisał(a):Ostrzezenie dostales za niski poziom wypowiedzi w dziale download...
A jak Twoim zdaniem wyglada wysoki poziom wypowiedzi w dziale Download? Mam pisac recenzje takie jak sa na FTB? Mam pisac skrupulatne recenzje? Nie widzialem na tym forum, zeby ktos tak pisal. Zawsze jest ktos, kto sie do czegos przyczepi.
Przyklad przy "So Much More".
soczek napisał(a):Moze byc, najbardziej mi przypasil Michael Badal Remix oraz Wandii Remix...
Malo? Mam jeszcze pisac, w ktorej minucie jest fajny fragment, a ktory nie?
Mogly sie zdarzyc pojedyncze przypadki, Armina jeszcze nie odsluchalem.
DREaX napisał(a):Zauwazylem, ze w innych dzialach sie wypowiadasz szerzej, tez w downloadzie moglbys tak.
Jesli mam cos wiecej do napisania = pisze, slucham Trancu od niedawna, wiec nie jestem "spec", czesto na tym forum spotykam sie z podobnymi editami, i nie ma problemu.
a co do wieku Dawida, nie wiem co ma wiek do tego jak ktos pracuje na forum. Wszystko zalezy od osobowosci. Zawsze myslalem, ze ma przynajmniej 18 lat... Nie na miejscu komentarz z tym "do nauki"
Zacznijmy od tego, ze "do nauki", to byl swojego rodzaju zart, widac jest zakompleksiony. Moderator musi byc osoba dojrzala, a nie ktos, kto sie obraza, i szuka dziury w calym