Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Warny, warny, swierze warny ;)

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

Warny, warny, świerze warny ;)

Postprzez B0BS0N » 2008-05-25, 11:03

MAGDA napisał(a):wiec skoro sobie nie radziles z pozycja Moda to nie krytykuj decyzji innych az tak mocno.
Nie ma to jak konkretny argument co nie ? ;) Pozostawiam to bez komentarza, bo wszyscy co maja wiedziec(a Ty przeciez tez znasz sytuacje), wiedza jak bylo.
Tofic jest ssakiem, ktory faktycznie beznadziejnie zakladal tematy i mial slaby poziom postow, tez go "jechalem" jak to ladnie okreslilas.
Nie mam zamiaru sie klocic i przytaczac bezsensownych, bezpodstawnych argumentow. Powiem tylko tyle:
1. To jest forum, a nie oboz wojskowy.
2. Zalatwianie prywatnych spraw na forum (jak z konkursem na najlepszego uzytkownika) albo zaspokajanie swojej potrzeby dowalenia osobie, ktorej sie nie lubi, warnem - jest ze tak powiem nie ma miejscu.
3. Chcialbym poznac zdanie innych moderatorow i kompetentnych (nie jak szanowny kolega Cybernetic) userow na ten temat. Moze to juz nudne, ze sie odwolam do czasu modowania Hefcia, Dobrego, Endo, Adriana, Karoliny itd. ale wtedy takie cos by nie przeszlo.
B0BS0N
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez SzAkAl » 2008-05-25, 11:12

B0BS0N napisał(a):To jest forum, a nie oboz wojskowy.

to znaczy ze co ze tu mozna lamac regulamin :|
SzAkAl

Postprzez B0BS0N » 2008-05-25, 11:17

Szaaaakal dobrze wiesz o co mi chodzi.... co innego regulamin, a co innego jego naduzywanie.
B0BS0N
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez MAGDA » 2008-05-25, 11:33

to ja tez Ci cos zacytuje jak juz mocno chcesz;

joy17 napisal/a:

To prawda, znajda sie tacy, ktorzy z jednego ostrzezenia zrobia afere na cale forum... ale zgadzam sie z Szakalem ze do kwestii przestrzegania regulaminu, szczegolnie w pisanych postach, nalezy podejsc bardziej rygorystycznie ...

no wybacz, ale lamala regulamin i co? nie chcialam od razu dawac ostrz bo i po co? wiec napisalam jej na PW i w jej poscie co i jak na co dostalam odpowieddx "AHA" ? no kur**a sorry ale nie tob teraz sensacji ;/

bo gdybym miala dawac jej jakies ostrz bo jej nie lubie to bym sie prczyczepiala do kazdego posta po kolei ;/
po0wtarzam. chci8alam to zalatwic na spokojnie, pisalam po to PW i info w jej poscie, ale skoro mnie ktos zlewa to ja jego tez :|

bedzie wielkie halo teraz :smiech: niech sobie bedzie. wkoncu sensacja bo niewiadomo kto tu dostal ostrzezenie :|
Ostatnio edytowano 2008-05-25, 11:36 przez MAGDA, łącznie edytowano 2 razy
MAGDA

Postprzez SzAkAl » 2008-05-25, 11:56

sluchaj bobson dlaczego nie bylo halo jak drago stracil vipa a z tego co czytalem w pozdrowieniach napisales ze o strate vipa bys o kazdego zrobil halo a nie ze tylko jej bronisz(czy jakos tak)??
a w okol 1 osoby za 1 ostrzezenie jest takie halo za czasow
B0BS0N napisał(a): Hefcia, Dobrego, Endo, Adriana, Karoliny itd. ale wtedy takie cos by nie przeszlo.

bylo wielkie halo ze ja dalem jej za brak edycji, jedynie dydek mnie poparl ze regulamin to regulamin i nie bedzie dla nikogo naciagany....
i tak bedzie jezeli jestes zwyklym userem, vipem czy modem i lamiesz regulamin lecio ostzezenie i niewazne ze sa to kolory czcionek, braki edycj, wylgaryzmy, off topic czy cos innego jezeli ktos lamie regulamin beda ostzezenia i tyle.
SzAkAl

Postprzez MAGDA » 2008-05-25, 12:02

B0BS0N napisał(a):Nie mam zamiaru sie klocic i przytaczac bezsensownych, bezpodstawnych argumentow. Powiem tylko tyle:

..
a ja tylko tyle:

8. Decyzje podjete przez Administracje/Moderatorow nie podlegaja dyskusji.
MAGDA

Postprzez SzAkAl » 2008-06-20, 12:50

lol
Ostatnio edytowano 2008-06-20, 12:53 przez SzAkAl, łącznie edytowano 1 raz
SzAkAl

Powrót do Kosz