A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
Jak dla mnie najlepszy remix z calego vinyla, osobiscie podoba mi sie o wiele bardziej niz remix Dash Berlin. Miedzy 5:00 a 5:40... taki fragment w ktorym jeszcze bardziej mi sie przykro robi ze takiego artysty jak Eric Tadla nie ma wsrod nas
Rest in Peace, Brother...
Dj Smolak napisał(a):mam juz ta nucie smacza jest bardzo klimatycza < buja w oblokach >
Musze to napisac bo nie wierze... jestes na forum od prawie roku, masz 20 postow na koncie i mam uwierzyc ze zachcialo Ci sie napisac posta w temacie gdzie jest kawalek ktory juz masz? no przepraszam ale nie wierze... w zasadzie sprytny sposob zeby dostac link bez pozniejszej edycji...
edit:pieeeeeeekny kawalek naprawde piekna meloda z jeszcze piekniejszym vokalem.remixerzy popisali sei w 100%.Oddajmy hold zmarlemu Ericu Tadla.Ocena 10/10
Ostatnio edytowano 2008-08-11, 14:29 przez kubus11, łącznie edytowano 1 raz
Edit/ Ja nie slyszalem kawalka w remiksie dash berlin ale nawet nie wiem czy chce :-P bo ten juz mi wystarczy piekny kawalek i cudny vokalik to fakt!!!! 10!
Ostatnio edytowano 2008-08-11, 17:13 przez _Makaveli_, łącznie edytowano 1 raz