Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Uzytkownik Nayaa

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

Uzytkownik Nayaa

Postprzez CaLi » 2008-06-26, 20:01

Witam.
Chcialam poruszyc sprawe tego uzytkownika. Nie robie to pod wzgledem nie wiem tego ze ja znam czy cos. Lecz Uczciwosci na forum. Widze kazdy duzo gada malo robi Ok do sedna.
Ona miala vipa dostala na poczatku bezsensowne warny typu zly kolor czcionki jak dobrze pamietam.

Pozniej byla awanta na forum gdzie uczestnikami bylo kilka uzyutkownikow vvipow adminow modow. Sprawa oczywiscie znowu zakonczyla sie na tym ze Nayi sie oberwalo. Gdzie mozna to bylo normalnie zalatwic nawet przez osoby postronne.

Jest wiele vipow na forum ktorzy nie udzielaja sie tak jak ona... nie spotykaja sie na eventach...

Czemu gdy byla klotnia Bobson I Nayaa mieli warny stracili vipy Bobson teraz ma vipa i nie ma ostrzezen???

czemu Adminowie nie chca zareagowac ??? Czy boicie sie wspolnych sprzeczek???

Przeciez tu nawet nie musi byc sprzeczek mozna po prostu bnapisac posta Ok Oddajemy Vipa.

Jesli ta sytuacja sie nie wyjasni ja podziekuje za zycie na forum. Bo Na forum liczy sie to by umiec sie dogadac by nie robic czegos za plecami i By cala administracja razem z modami zyla w dobrej komitywie.

mam nadzieje ze nie wyskoczycie zaraz z najazdem na mnie ze dostalam moda i kozacze czy cos w tym stylu .. bo ja moge z niego zrezygnowac.

Pozdrawiam i licze na kulturalna wymiane zdan. Domnika
CaLi
Administrator
Administrator

Postprzez MAGDA » 2008-06-26, 20:45

MAtko. nie chce mi sie juz ciagnac w nieskonczoniosc tego tematu :|

Dostala sluszne warny za lamanie regulaminu, mimo ze byla KULTURALNIE ostrzegana przez PW czy cos zeby dostosowala sie do regulaminu etc :/
a skoro to krotko mowiac olala to ma problem, dostala ostrzezenie i tyle.

Byla juz rozmowa z Adminami na ten temat i stwierdzili ze jednak jest to poprawne ze dostala i.. ?!

Jezu.. czy ona jezyka nie ma, co? nie moze sama sie odezwac ??
i tak ostro trzeba jej bronic, bo o Jezu Nayaa nie ma vipa <olaboga> :zdziwko: ??

CHyba korona jej zadna z tego powodu nie spadnie :/

poza tym jak dla mnie [ mozecie sobie gadac inaczej, ] na chwile obecna nie zasluguje na ta range.
CZemu?

a temu, ze te jej jak to podkreslalas wielka <6> hyh liczba tematow to albo off top albo poszukiwanie :niepewny:

2. nie udziela sie w prawie zadnym ambitnym temacie, nie robi nic, co moze wplynac w jakikowielk sposob na zycie forum...

Malo?

trudno,
takie moje zdanie i koniec.
dzikeuje ;]
Ostatnio edytowano 2008-06-26, 20:46 przez MAGDA, łącznie edytowano 1 raz
MAGDA

Postprzez SzAkAl » 2008-06-26, 20:49

CaLi napisał(a):Ona miala vipa dostala na poczatku bezsensowne warny typu zly kolor czcionki jak dobrze pamietam.

jak sie nie zna regulaminy i ciagle sie go lamie to ma sie warny, a jezeli uwazasz ze ten warn byl bezsensowny to raczej powinnas napisac ze regulamin jest bez sensu, bo moderator ktory dal ostrzezenie za kolory i czcionke trzymal tylko regulaminu
CaLi napisał(a):Pozniej byla awanta na forum gdzie uczestnikami bylo kilka uzyutkownikow vvipow adminow modow. Sprawa oczywiscie znowu zakonczyla sie na tym ze Nayi sie oberwalo. Gdzie mozna to bylo normalnie zalatwic nawet przez osoby postronne.

niestety nie wiem za bardzo o co biega....
CaLi napisał(a):Czemu gdy byla klotnia Bobson I Nayaa mieli warny stracili vipy Bobson teraz ma vipa i nie ma ostrzezen???

Cali przeczytaj regulamin bo juz po raz 2 w tej wypowiedzi udowadniasz nam ze go nie znasz a tam jasno pisze ze ostrzezenia traca waznosc po 21 dniach ;)
dlaczego ma teraz vipa to nie wiem musiala bys juz o tym gadac z Magda bo ona jest modem grupy
CaLi napisał(a):czemu Adminowie nie chca zareagowac ? Czy boicie sie wspolnych sprzeczek???

alez reagujemy i kazdy kto przegina i lamie regulamin zostaje ukarany i niwazne kim by byl dla kazdego regulamin jest jednakowy i dlatego ze sie nie bojmy sa takie tematy ;)
CaLi napisał(a):Przeciez tu nawet nie musi byc sprzeczek mozna po prostu bnapisac posta Ok Oddajemy Vipa.

eh prosze cie poczytaj tematy zwiazane z vipami tam jest jasne napisane
dlaczego zabieramy komu za co na ile jak odzyskac itd itp
CaLi napisał(a):Jesli ta sytuacja sie nie wyjasni ja podziekuje za zycie na forum. Bo Na forum liczy sie to by umiec sie dogadac by nie robic czegos za plecami i By cala administracja razem z modami zyla w dobrej komitywie.

ja po raz enty napisze to ze pisalem do nayaa chcialem spokoju na 4um aby nie bylo dymow ale jezeli ona ni kaze spierda** i opuscic administracje dopiero wtedy da mi spokuj no to sory jak moze byc jakakolwiek zgoda ??? ja dla dobra 4um chcialem jej dac nawet moda ale uslyszalem spie*** i wyzywanie od wiesniakow wiec nawet szkoda klawiatury aby pisac kolejny post o niej zakladac kolejny temat

Ludzie ona jest waszym bustwem czy co...

za kazdym ostrzezeniem czy obojetnie czym leci temat o niej dlaczego nikt nie zaklada tematow ze drago stracil vipa czy ktos inny bozesz nie robcie z tej osoby niewiadomo kogo bo to juz sie chore robi...

CaLi napisał(a):Jest wiele vipow na forum ktorzy nie udzielaja sie tak jak ona... nie spotykaja sie na eventach...

tego nie rozumiem nie udzielaja sie tak jak ona ??

to ze jezdz na eventy o niczym nie swiadczy, to jest 4um asota a jezeli ktos go nie lubi nie slucha tak samo jak i muzyki trance to nie wiem doprawdy co taka osoba tu robi
Ostatnio edytowano 2008-06-26, 20:54 przez SzAkAl, łącznie edytowano 1 raz
SzAkAl

Postprzez MAGDA » 2008-06-26, 20:53

SzAkAl napisał(a):Ludzie ona jest waszym bostwem czy co...

za kazdym ostrzezeniem czy obojetnie czym leci temat o niej dlaczego nikt nie zaklada tematow ze drago stracil vipa czy ktos inny bozesz nie robcie z tej osoby niewiadomo kogo bo to juz sie chore robi...

+ 1 !

smieszne. i tyle.
MAGDA

Postprzez CaLi » 2008-06-26, 20:53

Ok. Przeczytalam.

Ale hm takie dzinwe skoro Bobsonowi wygasly to czemu jej nie?

Nie jest Ona Bogiem ale uwazam ze w ta sprwe sa powiozane sprawy urazy osobiste. temat opisalam napisalam tak jak sobie postanowilam.

Ps a jej sprawa jest poruszana bo kazdy sie dziwi ... ze jest na nia nagonka przez kilka osob.
Ostatnio edytowano 2008-06-26, 20:54 przez CaLi, łącznie edytowano 1 raz
CaLi
Administrator
Administrator

Postprzez SzAkAl » 2008-06-26, 20:57

CaLi napisał(a):Ale hm takie dzinwe skoro Bobsonowi wygasly to czemu jej nie?
jej daltego nie bo ja jej zdjolem ostrzezenie to ktore dostala razem z bobsonem w celu pogodzenia ale olala to i zlamala po raz kolejny regulamin i dostala od jakiegos moda przy kazdym ostrzezeniu jest data i jest napisane za co jest i kto dal ;)
SzAkAl

Postprzez Muras » 2008-06-26, 21:09

Tak czy siak za obrazanie administracji nalezy jej sie ostrzezenie. Niektorzy sa vipami nie ze wzgledu na to ze sa aktywni na forum tylko ze wzgledu na to ze wplacili skladke na forum...
Ostatnio edytowano 2008-06-26, 21:09 przez Muras, łącznie edytowano 1 raz
Muras
-#Moderator
-#Moderator

Postprzez CaLi » 2008-06-26, 21:32

dobra zamknijcie ten temat zgnojcie cali za to ze sie po prostu zainteresowala nie przez znajomosc i takie tam. ;-)
CaLi
Administrator
Administrator

Postprzez MAGDA » 2008-06-26, 21:34

nikt nikogo nie chce zgnoic ale skoro zakladasz temat to chyba po to zeby kazdy powiedzial co na dany temat mysli?

btw. jestes modem, sama mozesz go zamknac :) zreszta co to da, skoro i tak nawet po zamknieciu mozna nam pisac jak ktos by chcial :-|
Ostatnio edytowano 2008-06-26, 21:34 przez MAGDA, łącznie edytowano 1 raz
MAGDA

Postprzez SzAkAl » 2008-06-26, 21:40

wiec wszystko juz wyjasnione ;)
SzAkAl

Postprzez Atlas » 2008-06-27, 08:30

lektura tego tematu smakowala mi tak jak stara watrobka, ktora wlasnie jem :P
nie dostrzeglem nawet najmniejszego 'gnojenia' CaLi.
CaLi napisał(a):czemu Adminowie nie chca zareagowac ? Czy boicie sie wspolnych sprzeczek???

A to mi sie nie podobalo. Odnioslem wrazenie jakbys miala ochote na 'wspolna sprzeczke' i dlatego zalozylas ten temat piszac na zakonczenie, ze:
CaLi napisał(a):Jesli ta sytuacja sie nie wyjasni ja podziekuje za zycie na forum.

Juz kilka osob w ten sposob opuscilo forum i wg mnie wcale nie bylo to madre ;]

Natomiast jesli chodzi o samego uzytkownika Nayaa, to osobiscie uwazam, ze jej wklad w forum jest inny niz pisanie postow, zakladanie tematow i uploadowanie muzy. Wiem, ze lubi odwiedzac eventy z ludzmi z forum i to chwale :) Do tego sam staz na forum, ilosc czestej obecnosci na SB, i ogolnie samo to iz kazdy kojarzy ta xywke powinna wg mnie zaslugiwac na miano VIPa. Jednak lamanie regulaminu nawet przez VIPa jest niedopuszczalne ;] to jak jazda urzedasa po pijaku :P nie mozna miec dla niego litosci ;]
Atlas

Postprzez CaLi » 2008-06-27, 09:21

srutu tutu majtki z drutu :) prosilam o zamkniecie wiec zamkne sama.
CaLi
Administrator
Administrator

Powrót do Kosz