CaLi napisał(a):Ona miala vipa dostala na poczatku bezsensowne warny typu zly kolor czcionki jak dobrze pamietam.
jak sie nie zna regulaminy i ciagle sie go lamie to ma sie warny, a jezeli uwazasz ze ten warn byl bezsensowny to raczej powinnas napisac ze regulamin jest bez sensu, bo moderator ktory dal ostrzezenie za kolory i czcionke trzymal tylko regulaminu
CaLi napisał(a):Pozniej byla awanta na forum gdzie uczestnikami bylo kilka uzyutkownikow vvipow adminow modow. Sprawa oczywiscie znowu zakonczyla sie na tym ze Nayi sie oberwalo. Gdzie mozna to bylo normalnie zalatwic nawet przez osoby postronne.
niestety nie wiem za bardzo o co biega....
CaLi napisał(a):Czemu gdy byla klotnia Bobson I Nayaa mieli warny stracili vipy Bobson teraz ma vipa i nie ma ostrzezen???
Cali przeczytaj regulamin bo juz po raz 2 w tej wypowiedzi udowadniasz nam ze go nie znasz a tam jasno pisze ze ostrzezenia traca waznosc po 21 dniach
dlaczego ma teraz vipa to nie wiem musiala bys juz o tym gadac z Magda bo ona jest modem grupy
CaLi napisał(a):czemu Adminowie nie chca zareagowac ? Czy boicie sie wspolnych sprzeczek???
alez reagujemy i kazdy kto przegina i lamie regulamin zostaje ukarany i niwazne kim by byl dla kazdego regulamin jest jednakowy i dlatego ze sie nie bojmy sa takie tematy
CaLi napisał(a):Przeciez tu nawet nie musi byc sprzeczek mozna po prostu bnapisac posta Ok Oddajemy Vipa.
eh prosze cie poczytaj tematy zwiazane z vipami tam jest jasne napisane
dlaczego zabieramy komu za co na ile jak odzyskac itd itp
CaLi napisał(a):Jesli ta sytuacja sie nie wyjasni ja podziekuje za zycie na forum. Bo Na forum liczy sie to by umiec sie dogadac by nie robic czegos za plecami i By cala administracja razem z modami zyla w dobrej komitywie.
ja po raz enty napisze to ze pisalem do nayaa chcialem spokoju na 4um aby nie bylo dymow ale jezeli ona ni kaze spierda** i opuscic administracje dopiero wtedy da mi spokuj no to sory jak moze byc jakakolwiek zgoda
? ja dla dobra 4um chcialem jej dac nawet moda ale uslyszalem spie*** i wyzywanie od wiesniakow wiec nawet szkoda klawiatury aby pisac kolejny post o niej zakladac kolejny temat
Ludzie ona jest waszym bustwem czy co...za kazdym ostrzezeniem czy obojetnie czym leci temat o niej dlaczego nikt nie zaklada tematow ze drago stracil vipa czy ktos inny bozesz nie robcie z tej osoby niewiadomo kogo bo to juz sie chore robi...
CaLi napisał(a):Jest wiele vipow na forum ktorzy nie udzielaja sie tak jak ona... nie spotykaja sie na eventach...
tego nie rozumiem nie udzielaja sie tak jak ona
to ze jezdz na eventy o niczym nie swiadczy, to jest 4um
asota a jezeli ktos go nie lubi nie slucha tak samo jak i muzyki trance to nie wiem doprawdy co taka osoba tu robi