A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
edit: kiedy slucham takich kawalkow jak ten spie bezpiecznie...wiem ze sa ludzie ktorzy zadbaja o to by progressive trance ciagle zyl w naszych sercach i duszach
Ostatnio edytowano 2008-10-18, 00:35 przez tifik, łącznie edytowano 1 raz
kawalek swietny,podobny do Run Adny Duguita,melancholijne i romantyczne brzmienia,vocal bierze za surducho i czujesz sie jaj nowo narodzony oceniam na 10/10
Chetnie sprawdze ten kawalek gdyz ostatnio jestem zachwycony produkcjami, ktore wychodza ze stajni Tritonala
Tritonal - Essence Of Kea (Original Mix)
Bardzo spodobal mi sie ten kawalek od Tritonala. Nie wiem jak Tritonal to robi, ale znam juz trzeci kawalek Tritonala i znowu mnie roznosi. Podobaja mi sie bardzo te glosy. Sam tytul juz zacheca i informuje o tym, ze produkcja bedzie przednia.
Dziekuje Stephansky.
Oczywiscie, ze polecam,
Ostatnio edytowano 2008-10-18, 12:48 przez DREaX, łącznie edytowano 2 razy
uslyszalem ta nutke na di.fm i musze przyznac ze jestem pod wielkim wrazeniem.. cosraz czesciej produkcje malo znanych artystow sa o wiele lepsze od tych znanych