sprawdzam oczywiscie : ))))
Intrem sie nie przejmuj, mi tam nie przeszkadza to, chociaz zawsze z intrem lepiej sie slucha, ale to nic.
1. Lange - Songless (Boy Hagemann remix) = > 2. Cressida - 6am (Kyau & Albert mix)
podoba mi sie, ale troche za dlugo ciagnales ten Songless i w pewnym momencie juz mi sie spac chcialo... w 7:23 fajnie mnie ozywil dzwiek Cressidy. ladne przejscie
2. Cressida - 6am (Kyau & Albert mix) = > 3. Nadia Ali - Crash & Burn (Sultan & Ned Shepard mix)
jak dla mnie bardzo dobre, pierwszy raz jak sluchalam, to sie nawet nie zorientowalam kiedy Crash & Burn wszedl
3. Nadia Ali - Crash & Burn (Sultan & Ned Shepard mix) = > 4. Mark Otten, Menno De Jong - Mad World
tu fajnie wszedles z Mad World w 19:54, ale dalej skopales, za szybko Ci melodia weszla to raz, a dwa obok frazy Ci poszly, co slychac wyraznie...
4. Mark Otten, Menno De Jong - Mad World = > 5. Kyau & Albert - Hide & Seek (Club mix)
26:53 <= tego zupelnie nie rozumiem, chyba Ci sie tu przysnelo
Czyli podsumowujac, czym dalej tym gorzej, ale ogolnie dalo sie sluchac i podoba mi sie
Wsluchuj sie bardziej w linie basu i pilnuj fraz
Jak mam oceniac ten set jako pierwsza Twoja prace w Abletonie, to daje 10/10, bo ja sie ogolnie w tym polapac nie moge i Cie podziwiam za to... a jesli mam oceniac normalnie, to:
5/10
Buzka Krea