Dobry set. Duzo ciekawych utworow.
Edit:
Utwor 1-2: Dobry poczatek, oba klimatyczne i jedne z lepszych w tym secie szczegolnie produkcja Darren Tate'a z pieknym wokalem i klimatycznymi brzmieniami.
Utwor 3-4: Nowy remixy ostatnich produkcji Markusa i teamu Mark Pledger i Matt Hardwick - mimo, ze brzmia niezle wole original mix. Skoro wyszly to mozna sie w niedalekiej przyszlosci spodziewac wydania obu tych releasow.
Utwor 5: utwor z release Anjunabeats 100 w wersji naszego rodaka wydaje sie lepszy.
Utwor 6-8: Mocne sredniaki jak dla mnie. Choc po System F Corstena oczekiwaloby sie czegos wiecej. Utworek panow z Deepwide wydaje mi sie najlepszy z tego zestawienia (nr
Utwor 9: Piekne cudo naszego rodaka, Waves klimatyczne i te dzwieki w tle przypominajace jakies fale. Pozostaje pytanie kiedy to sie wreszcie ukaze?
2007 dobry rok dla Polaka oby 2008 byl jeszcze lepszy.
Utwor 10: Nie przepadam za przerabianymi wersjami utworow z innego "podworka". Mimo to utwor dobry.
Utwor 11: Web Vote Winner dla Anticipation, rowniez u Armina Future Favorite. Dobry utwor ale czy na tyle dobry by znalezc sie pod konic roku w czolowce? Chyba za mocno powiedziane.
Utwor 12-14: Pierwszy z tego zestawienia - wpadajacy w ucho "Cheasing Leaves" pierwszy raz polecial pod koniec 2006 roku. Czemu Armada tak dlugo zwleka z jego wydaniem?
Dwa ostanie utwory z seta A&B przyjemne dla ucha przy czym ostatni - "Chimera" wymiata najbardziej - jak dla mnie jedna z trzech najlepszych produkcji zaprezentowanych w TATW198 - trzyma dobry klimat podobnych utworow z lat 2004-2005 wzmocniony dobrym brzmieniem.
Najlpesze utwory:
Nitrous Oxide - Waves
DT8 Project – Perfect World (Lange remix)
Alex M.O.R.P.H. vs. Ferrin & Low – Chimera (original mix)
Porownujac z ASOT'em 334 - 90 minut TATW198 wypada lepiej. Moja ocena tej czesci seta 3,41/5.
Gust mix: Mike Koglin
Utwor 1 - Nowa magiczna wersja Songless
Utwor 2 - Kolejna wersja "On my Way" - kojarzy mi sie z utworem "Life less ordinary"
Utwor 3-6 produkcje w klimatach Mike'a Koglina, Marka Pledger'a i Mike Shiver'a szczegolnie ostatni kawalek oddaje nastroj.
I na koniec prosba: Dopiszcie brakujace utwory do seta Mike Koglina jest ich 6 a nie cztery.