A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
No fakt sosei to jest meczace i to takie troche pajacowanie dolna czescia ciala jak juz tanczyc to calym cialem :-D ja preferuje taki styl tanca apl.youtubea/watch?v=6EkWbVRXlLo :-D :-D :-D
Mi to nie wyglada na nowy styl tanca, a raczej na taniec nacpanego wixiarza... na tym pierwszym filmiku gosc wyglada, jakby trzy dni pil i jeszcze sie nacpal... potem (drugi filmik) nieco lepiej, ale tez zenada
Hehe teraz zauwazylem, ze pisaliscie to samo A nie czytalem waszych postow wczesniej
Ostatnio edytowano 2008-04-29, 15:54 przez B0BS0N, łącznie edytowano 1 raz
Tecktonik jest to dosc popularny taniec we Francji. Zreszta sam taniec jest prezentowany w tamtejszych teledyskach chociazby tutaj - aa.youtubea/watch?v=LYaZYmTwOxA Mnie osobiscie smieszy ten taniec, ruchy dziwne, arytmiczne Zreszta ogladajac po raz enty powyzej wymieniona piosenke nie moglem powstrzymac usmiechu na twarzy. Poza tym mam kumpla co lubi ten taniec i widzac go po raz pierwszy w tym amoku rowniez mialem podobna reakcje ... i dopoki nie zetknalem sie z nim w internecie to bym nie wiedzial, ze nasladuje ten styl :-D
Tecktonik to wlasciwe zaczyna byc nowa moda, nie tylko taniec, ale tez styl ubierania, fryzury itp.
Ja osobiscie nie mam nic przeciwko, sama bym nie tanczyla ale lubie kawalki do ktorych tancza.
ja to bym wlasnie porownala Tecktonik do Emo... tylko niestety Emo nie zrobilo niczego dobrego dla prawdziwej muzyki punk , a dalo jedynie zle skojrzenia zwiazane z ta muzyka... i obawiam sie, ze z Tecktonikem bedzie podobnie...
Powiem tak uchy fajne plynne maja dryg do tego co robia ale nie chciala bym zobaczyc takich osob w dyskotekach wydaje mi sie ze mogly by one byc obiektem glupich spojzen wyzwisk i jak niektorzy tu napisali ich taniec oznacza jedno cpianie ...
troche szacunku ..
Jestem tu obiektywna i jesli ja miala bym dziecko to wolala bym by zajmowalo sie tancem niz piciem piwska pod klatka czy braniem narkotykow.
Takze uwazam ze lepiej niech robia to niz zejda na zla droge bez urazy to tylko moje zdanie