Moderator: Moderator
joy17 napisał(a):Tematow: 20 i wiecej
Atlas napisał(a):ja dodalbym tylko to, aby w momencie przyznawania statusu VIP, kandydat nie mogl miec zadnego warna.
joy17 napisał(a):Ilosc postow: 100 i wiecej
Punkty "pomogl": 10 i wiecej
Tematow: 20 i wiecej
Na forum 4 miesiace i dluzej
ale po co maja zostac osoby ktore sa w ym vipie za nic ?
1/2 vipa ma nie wiadomo za co i dlaczego vip mial byc elita a nie czyms do czego mozna sie dostac po znajomosci badz za of na 4um...
Ilosc postow podnioslbym do 150.
ja dodalbym tylko to, aby w momencie przyznawania statusu VIP, kandydat nie mogl miec zadnego warna.
joy17 napisał(a):Hmm... ja bym sie wstrzymal z czystka w grupie VIP, po co kolejne afery, mozna stopniowo zabierac osobom, ktore rzeczywiscie sie nie nadaja, ale nie za jednym zamachem Proponowal bym pozniej zalozyc temat w tym dziale, gdzie bedziemy konsultowac takie sprawy, kto dochodzi a kto odchodzi... chyba moderator grupy nie ma nic przeciwko... to tylko propozycja
Czy ktos ma jeszcze jakies uwagi? Jak nie to wkrotce, za dzien, dwa, zakladam temat na ogolnym z informacja o wymaganiach co do VIP.
Moja sugestia moze byc tutaj taka, zeby zalozyc temat w tym dziale tak, aby kazdy mogl zaproponowac kandydata, oraz wyrazic swoje zdanie na temat innych.