Moderator: Moderator
joy17 napisał(a):Ilosc postow: 150 i wiecej
Punkty "pomogl": 8 i wiecej
Tematow: 15 i wiecej
Na forum 4 miesiace i dluzej
Oprocz tego liczy sie rowniez subiektywna ocena... istotna jest kultura osobista na forum, dawanie dobrego przykladu innym, znajomosc regulaminu, udzielanie sie w "ambitniejszych" dzialach, uploadowanie muzyki, pomaganie innym, ect.
Kandydat na VIPa nie moze miec na swoim koncie ostrzezenia!
przemkO napisał(a):bo zupelnie niepotrzebne sa Mi te rankingi .. i tak Kogo bede uwazal za vipa dodam .. a niech Mi Ktos usunie to Ja usune ...
tylko raz ...
przemkO napisał(a):
Ilosc postow : 150 (kazdy bez problemu udzielajac sie zliczyl 150 postow.. i bierzemy pod uwage to czy te posty nie pochodza tylko z dzialu download ... )
do tego dolaczylbym mala zmiane w gwiazdkowaniu .. bo troszke zawyzone jak na warunki Naszego forum .. osoba ktora najwiecej napisala to zaledwie max 700 postow ... i tego nawet nie ma ... wiec proponuje tak :
1 * 50 postow
2 * 100 postow
3 * 200 postow
4 * 400 postow
5 * 800 postow
Ilosc tematow : 20 (bez problemu nazbieramy .. i na pewno wlaczymy sie jakos w zycie forum .. )
Ilosc punktow "pomocy" : wydaje Mi sie ze to 8 to bedzie idealne ...
Czas przebywania na forum to na pewno jedna pore roku ... czyli ok. 3 miesiecy ...
Po dluzeszej rozmowie i konsultacji z Magda wychodze z ogolna propozycja ...
przemkO napisał(a):Ilosc postow : 150 (kazdy bez problemu udzielajac sie zliczyl 150 postow.. i bierzemy pod uwage to czy te posty nie pochodza tylko z dzialu download ... )
do tego dolaczylbym mala zmiane w gwiazdkowaniu .. bo troszke zawyzone jak na warunki Naszego forum .. osoba ktora najwiecej napisala to zaledwie max 700 postow ... i tego nawet nie ma ... wiec proponuje tak :
1 * 50 postow
2 * 100 postow
3 * 200 postow
4 * 400 postow
5 * 800 postow
Ilosc tematow : 20 (bez problemu nazbieramy .. i na pewno wlaczymy sie jakos w zycie forum .. )
Ilosc punktow "pomocy" : wydaje Mi sie ze to 8 to bedzie idealne ...
Czas przebywania na forum to na pewno jedna pore roku ... czyli ok. 3 miesiecy ...
Czekam na wszelkie poprawki i trzeba to ladnie dac do wgladu uzytkownikom ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości