aha dodatkowe fakty:
-tematu nie pisalem do administracji bo wedlug pkt 10 waszego regulaminu "decyzja moderatora nie podlega dyskusji"
-warna nie dostalem za stare posty tylko za wczorajszy/e, bo za wczesniejsze posty za ktore warna powinienem dostac to juz dostalem wczesniej.
Ja tu widze tylko takie rozwiazania:
-anulujecie mi moj pkt kary
-usuniecie ten i tamten temat
-wywalicie mnie z forum
-zostawicie te tematy w spokoju aby wszyscy mogli sie o tym dowiedziec (niewygodne)
A tutaj wrzucam stary temat:
Od tej chwili bede odrazu edytowal moje posty bez zadnego przesluchiwania kawalkow bo to przeciez nie o to w tym chodzi!? Wiem ze wedlug regulaminu mam 24 godziny na edycje mojego posta ale chyba nie wedlug moderatora(sic!) Dawid'a. Po okolo godzinie od napisania mojego posta (gdzie jeszcze nie zdazylem przesluchac utworu) ten nadgorliwy modek juz spieszy z ostrzezeniem (lol).
Troche mnie to zdziwilo, wiec wszedlem sobie w ten dzial i co widze napierwszej stronie? oczywiscie ktos ma pretensje to Dawida... zapewne zbieg okolicznosci. Zaciekawiony postanowilem poczytac pare zastrzezen tego moda. Oto kilka z nich:
Dalej falujesz na bezkresnym oceanie Mojej Cierpliwosci
-to Ty masz cierpliwosc??
Niska inteligencja postow
-zglupialem. Myslalem ze to osoby piszace posty moga byc inteligentne a nie same posty
Zabronione jest uzywanie wyrazow powszechnie uznawanych za wulgarne lub obrazliwe. Cytat: "kawalek mega fajny"
-slowo "super" przez media nie jest cenzurowane wiec automatycznie nie jest przez nie uznawane za obrazliwe. A co jest bardziej powszechne niz media? Chyba ze dostal pkt za slowo "mega" osobiscie go nienawidze
O ty ssaku niemiluchu jeden Ty
-osz Ty niekompetenciuchu Ty
Fatalny poziom postow
-tak? to wez przeczytaj jeszcze raz przyklad powyzej
Dziwi mnie czemu jeszcze warna nie dostales
-sam sie przyznajesz do bledu
Edycja w jedna minute?
-zglupialem po raz kolejny. Przeciez sam do tego zmuszasz
Ciesz sie, bo moge wstawic Ci tylko dwa Punkty. inaczej byloby trzy.
-cieszymy sie. Inaczej wszystkich bys zbanowal
Ostrzezenie masz za Caloksztalt...
-tak sobie znienacka walisz warnami?
Dostajesz ostrzezonko, bo troszeczke przesadzasz ze ssaniem.
-jak to milo brzmi. Jeszcze bym Ci podziekowal za takie ostrzezenie
wysil sie Bardziej, zamiast Patrzec na moj wiek.
-a ile Ty masz latek?
w Jakim kraju ty mieszkasz, i jaka masz predkosc lacza, ze w Trzy minuty od odkrycia linka wystawiasz opinie na temat utworu, ktory trwa ponad 6 minut?
-agajn
Zdanie typu 'super utwor, 11/10' nie jest zbyt zadowalajace.
-taka opinie przeczyta wiecej ludzi i ich zacheci szybciej niz caly wyklad na temat jednego utworu
Ajj, posty. Dzial download sie klania
-no ok wchodze w dzial download, patrze, posty sa... Gosc pewnie do teraz nie wie za co dostal warna
Zapoznaj sie z regulaminem.
-Ty tez
Czytales regulamin :
-No wlasnie czytales?
Bedzie z Ciebie dobry SSAK.
-dziekuje
Wysil sie troche wiecej, i napisz SENSOWNY komentarz. Pierwsze ostrzezenie, przemysl to.
-przemyslalem. SENSOWNY komentarz
przemysl to, czy chcesz byc na forum, czy nie. masz na to 21 dni.
-nie wszyscy mysla tak dlugo jak... inni
Edytuj Posty. Bo tego nienawidze.
-czego? edycji?
Minusik u mnie masz. Nie wiem co z tym zrobisz, jak to spozytkujesz.
-eee... a jakie ma opcje?
Nie chce Cie pouczac, ale pomysl nad tym co robisz...
-Nie chce Cie pouczac, ale pomysl nad tym co robisz...
napisz cos wiecej niz 2 slowa....
-to akurat rozumiem
Wybacz, ale 'super nutka 10/10 miazga :-D ' nie jest zbyt wystarczajaca
-no i juz nie rozumiem, przeciez napisal wiecej niz 2 slowa, malo tego, walnal nawet emotke...