A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
Cos mi sie wydaje ze to jest dobra nuta wiec sprawdzam i wracam z editem. Edit: Bardzo fajny kawalek. Rozwalil mnie motyw ktory pojawia sie na poczatku 3 minuty.
Ostatnio edytowano 2009-02-23, 18:30 przez Kamil_GD, łącznie edytowano 1 raz
ED---- nuta ma pazura od polowy utworu,ladne wyciszenia po czym jest wielkie BUM,co napewno sie podoba ludziom ktorzy sie bawia w jakims wiekszym klubie,mi sie ogolnie ona nie spodobala,taki pro,uplift,nic specjalnego,oceniam na 8.5/10
Ostatnio edytowano 2009-02-23, 19:23 przez buurendj1, łącznie edytowano 1 raz
od Souflayer biore kazdy wrzut wiec zabieram sie i tym razem za sciagniecie i ocene
edit:
utwor slyszalem juz kilkakrotnie i jestem nim bardzo podekscytowany zwlaszcza wspanialym wejsciem od 3 min cos pieknego potrafi porwac czlowieka do tanca 11/11
Ostatnio edytowano 2009-02-24, 01:12 przez tomasz860605, łącznie edytowano 1 raz
czy dobrze kojaze czy.. pod nazwa Silver Mist kryja sie chlopaki i Sound Players i DJ Speed znany jako Nitrous Oxide ...? :-| kawalek dobrze znany sprzed kilku lat ..
Ostatnio edytowano 2009-02-26, 23:56 przez Rogal, łącznie edytowano 1 raz