A dawaj mi to :-D
Lecimy na biezaco.
Ĺwietne intro, nie slyszalem nigdy tego utworu i zrobil na mnie wrazenie.
Pierwsze przejscie wyszlo ci troche nie czysto z powodu zlego momentu wejscia(troche nie pasujacego). Mogles bardziej rozciagnac drugi kawalek. Pulstate - Lost Forever (DJ Eco Remix) przyjemna odprezajaca produkcja musze ja sobie skombinowac :-)
Drugie przejscie nie podoba mi sie przez ten mocniejszy bass, ktory pozniej slychac. Tak by bylo ok.
W trzecim przejsciu za szybko wyciszyles utwor Tritonal & Soto - Daybreak (Original Mix). Mogl dluzej leciec i potem bys dodal poczatek "Face To Face".
"Armin van Buuren - Face To Face (Martin Roth Remix) " ahhhh... cudowny walek :-D Ale lecimy dalej.
Przejscie na "Nadia Ali - Love Story (Andy Moor's Dub Mix) " znowu nie czyste. Wogole nie spodobalo mi sie to "nenenenene... nenennene..."

Dopracuj to lub zmien gdzies kolejnosc utworow.
Piate przejscie wyszlo w miare dobrze. Ciezko mi jest sie do czegos przyczepic tutaj :-P
Kolejne na "Armin van Buuren ft. Cathy Burton - Rain (W&W Remix) " rowniez wyszlo dobrze.
Ostatnie na "Cosmic Gate ft. Emma Hewitt - Not Enough Time (Sied van Riel Remix)". Gdyby troszeczke sie dalo wydluzyc gre tych skrzypiec byloby idealnie. Dzieki, ze w miksowales "Not Enought Time". Ten vocal mnie niszczy.
Podsumowujac uwazam, ze chyba za ciezkie kawalki sobie dobrales do setu i przez to trudno bylo Ci wyczuc dobry moment na zmiane. Caly set oceniam na 3+/6
Pozdrawiam i zycze udanych owocow dalszych prac ;-)