Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Rangi

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

Postprzez Piochu » 2008-09-18, 20:40

CaLi napisał(a):
Piochu napisał(a):I JESZCZE TAKA PROŚBA !! Jesli ktos cos proponuje to nie trzeba odrazu po nim jechac tak jak np CaLi w pierwszym poscie to zrobila... mozna sie nie zgadzac itd, ale ludzie troche kultury :)

Przepraszam za offtopa

Drogi kolego Michale pokaz mi gdzie kogos jade :)
Ja wiem ze flaj to Twoja kolezanka i jej bronisz ale wiesz nie pisz mi ze kogos jade czy cos w tym stylu bo ja jechac dopiero moge a nie chce sie znizac do takiego poziomu co ona.

No dobrze moze nie chodzilo mi ze akurat Ty jej jedziesz tylko wszyscy tak ostro reaguja. Przyznaje zle to sformulowalem.
Jesli Cie urazilem to przepraszam :) nie chce zeby bylo ze przeze mnie jakas klotnia zaraz bedzie.

Wracajac do tematu to wiem ze fora ktore sa na VBiuletynie moja taka opcje ale tez cos mi sie wydaje ze tu nie da rady ;/
Piochu
-#Moderator
-#Moderator

Postprzez DREaX » 2008-09-18, 20:42

Mysle, ze taki pomysl to zly pomysl, czemu?

Mysle, ze to tylko moze pogorszyc jakosc tego co pisza nasi uzytkownicy. Wtedy bedzie cos w stylu "+1", czyli nabijania postow jeszcze czesciej, aby miec fajny kolorek czy cos.

B0BS0N napisał(a):Moze to taki maly offtop... ale mam propozycje - uwaga, mowie:
Czy jest mozliwosc zamiast tych wszystkich kolorkow itp. dodania opcji "reputacji" ?? Mialoby to dzialac w przeciwna strone do punktow "pomogl" - uzytkownik, moglby obdarzyc reputacja uploadera, albo osobe, ktora stworzyla ciekawy temat. (reputacja pozytywna, lub negatywna - tak jak na TR). Odpowiednia ilosc reputacji (np. 20 punktow - ranga wyzej, 50 pkt - jeszcze wyzej itd.) Moderatorzy i Admini stanowiliby osobne rangi. Nowe rangi (np. w kolejnosci: Active User -> Elite User -> Vip -> Immortal ) (nazwy dowolne) byly by wyswietlane w postaci paska (jednego - odpowiadajacego randze, zamiast proponowanych kilku we wszystkich kolorach teczy) oraz ew. koloru nicka, chociaz za tym nie jestem. Jestem czlonkiem forum, gdzie ten system sie swietnie sprawdza, mysle, ze warto to wprowadzic, a taka mozliwosc raczej istnieje.
Teraz pytanie do administracji przede wszystkim, oraz uzytkownikow - czy wam takie cos odpowiada ?? :) I taka mala uwaga: nie bojcie sie zmian, w tym przypadku nie pogorszy to sprawy, a moze wprowadzic sporo swiezosci.

To juz brzmi lepiej.
DREaX

Postprzez Dawid » 2008-09-18, 20:56

Ja sie nie bede juz na temat rang wypowiadal. Powinno zostac tak jak jest. Za duzo bedzie babrania sie z tymi kolorami, gdzie kogo i jak przydzielic. Nie mamy AĹť tylu uzytkownikow na Poziomie, zeby wprowadzac to za przeproszeniem G*wno. Jak ktos sie juz chce pokazac z dobrej strony, trafi do uniwersalnej grupy 'VIP'. Tyle ode mnie.
Swoja droga B0BS0N najlepiej ujal to na pierwszej stronie tematu. ; )

A jesli kogos rajcuja kolorki, to proponuje zostac malarzem pokojowym.

:mrgreen:

Amen. ; )
Dawid
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez SzAkAl » 2008-09-18, 21:54

Joy napisał(a):Pomysl z reputacja mi sie podoba, ale nie wiem czy w tej wersji forum da sie to wprowadzic. Zobaczymy co Szakal i Wisnia na to ;)

A wiec cos takiego jest mozliwego do wprowadzenia bo nawet na starszych wersjach 4um takie cos bylo ale zeby to wprowadzic potrzebny jest dydek bo tylko on ma calkowity dostep do zasobow 4um ale pogadam z nim i zobacze co da sie zrobic w tym temacie...
SzAkAl

Postprzez Joy » 2008-09-20, 23:16

No to juz wiemy ze nie da sie tego wprowadzic na tym forum, ktore jest zbyt niestabilne na jakiekolwiek powazniejsze zmiany.
Joy
Administrator
Administrator

Postprzez Atlas » 2008-09-21, 00:08

B0BS0N napisał(a):Czy jest mozliwosc zamiast tych wszystkich kolorkow itp. dodania opcji "reputacji" ?? Mialoby to dzialac w przeciwna strone do punktow "pomogl" - uzytkownik, moglby obdarzyc reputacja uploadera, albo osobe, ktora stworzyla ciekawy temat. (reputacja pozytywna, lub negatywna - tak jak na TR). Odpowiednia ilosc reputacji (np. 20 punktow - ranga wyzej, 50 pkt - jeszcze wyzej itd.) Moderatorzy i Admini stanowiliby osobne rangi. Nowe rangi (np. w kolejnosci: Active User -> Elite User -> Vip -> Immortal ) (nazwy dowolne) byly by wyswietlane w postaci paska (jednego - odpowiadajacego randze, zamiast proponowanych kilku we wszystkich kolorach teczy)

Jestem bardzo za :) jednak skoro sie nie da to trudno. Reputacje i tak kazdy sobie buduje nawet bez posiadania paseczka przy nicku ;] Z pewnoscia wychodzenie 'na tarczy' z glupich potyczek slownych wcale nie podnosi nam tej reputacji ;] Ja najbardziej zwracam uwage na ciekawe opinie o utworach i wylewnosc w rozmowach na forum ;)
Atlas

Postprzez CaLi » 2008-09-21, 09:42

Atlas napisał(a):
B0BS0N napisał(a):Czy jest mozliwosc zamiast tych wszystkich kolorkow itp. dodania opcji "reputacji" ?? Mialoby to dzialac w przeciwna strone do punktow "pomogl" - uzytkownik, moglby obdarzyc reputacja uploadera, albo osobe, ktora stworzyla ciekawy temat. (reputacja pozytywna, lub negatywna - tak jak na TR). Odpowiednia ilosc reputacji (np. 20 punktow - ranga wyzej, 50 pkt - jeszcze wyzej itd.) Moderatorzy i Admini stanowiliby osobne rangi. Nowe rangi (np. w kolejnosci: Active User -> Elite User -> Vip -> Immortal ) (nazwy dowolne) byly by wyswietlane w postaci paska (jednego - odpowiadajacego randze, zamiast proponowanych kilku we wszystkich kolorach teczy)

No to co bedziemy dzialac w kierunku propozycji Bobsona?
CaLi
Administrator
Administrator

Postprzez Joy » 2008-09-21, 09:46

Czytajcie wszystkie posty... pisalem ze juz wiemy ze w tej wersji forum nie da sie tego wprowadzic.
Joy
Administrator
Administrator

Poprzednia strona

Powrót do Kosz