Moze to taki maly offtop... ale mam propozycje - uwaga, mowie:
Czy jest mozliwosc zamiast tych wszystkich kolorkow itp. dodania opcji "reputacji"
Mialoby to dzialac w przeciwna strone do punktow "pomogl" - uzytkownik, moglby obdarzyc reputacja uploadera, albo osobe, ktora stworzyla ciekawy temat. (reputacja pozytywna, lub negatywna - tak jak na TR). Odpowiednia ilosc reputacji (np. 20 punktow - ranga wyzej, 50 pkt - jeszcze wyzej itd.) Moderatorzy i Admini stanowiliby osobne rangi. Nowe rangi (np. w kolejnosci: Active User
Elite User
Vip
Immortal ) (nazwy dowolne) byly by wyswietlane w postaci paska (jednego - odpowiadajacego randze, zamiast proponowanych kilku we wszystkich kolorach teczy) oraz ew. koloru nicka, chociaz za tym nie jestem. Jestem czlonkiem forum, gdzie ten system sie swietnie sprawdza, mysle, ze warto to wprowadzic, a taka mozliwosc raczej istnieje.
Teraz pytanie do administracji przede wszystkim, oraz uzytkownikow - czy wam takie cos odpowiada
I taka mala uwaga: nie bojcie sie zmian, w tym przypadku nie pogorszy to sprawy, a moze wprowadzic sporo swiezosci.