A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
Leci golab bez skrzydel i mowi po co mi ta lodowka jak i tak nie bede sie golil
[ Dodano: 2008-02-08, 21:37 ] Teraz moj numer 1 uwaga niech mnie ktos pozbiera...
Wygral facet w totka milion. Wpada do domu i krzyczy: - Jadzka wygralem milion w totka, pakuj sie! - A co? Wyjezdzamy gdzies? - Nie! Wypierdalaj!
[ Dodano: 2008-02-08, 21:41 ] to mnie ZABIĹO......
Pytanie 1: Jesli wiedzialbys, ze kobieta, ktora jest w ciazy ma juz osmiorodzieci, w tym troje gluchych, dwoje niewidomych, jednouposledzone,a ona sama ma syfilis, to czy polecilbys jej aborcje? Odpowiedz sobie na to pytanie . I przeczytaj nastepne: Pytanie 2: Przychodzi czas wyborow na swiatowego przywodce, a Ty glosujesz Jako ostatnia osoba i Twoj glos przewazy szale zwyciestwa na korzysc jednego zkandydatow. Podajemy kilka faktow o kandydatach: Kandydat A: Wspolpracuje ze skorumpowanymi politykami i konsultuje swoje decyzje z astrologami. Ma dwie kochanki. Jest nalogowym palaczem i pije 8-10 drinkow martini dziennie. Kandydat B: Zostal juz wyrzucony z posady dwukrotnie, spi do poludnia, zazywal opium, gdy byl na studiach i wypija prawie pol litra whisky kazdego wieczoru. Kandydat C: Udekorowany bohater wojenny. Wegetarianin, nie pali, okazyjnie wypija piwo i nigdy nie mial afer pozamalzenskich. Ktory z tych kandydatow dostalby Twoj glos? Najpierw wybierz kandydata, a pozniej zjedz na dol ..
Kandydat A to Franklin D. Roosevelt Kandydat B to Winston Churchill Kandydat C to Adolf Hitler
I kto zostal Twoim swiatowym przywodca? A, i jeszcze to pytanie o aborcje: Jesli doradzilbys tej kobiecie aborcje, to wlasnie zabiles Beethovena. I co Ty na to? Pomysl dobrze, zanim ocenisz kogos i wydasz wyrok. I pamietaj, amatorzy zbudowali Arke Noego, a profesjonalisci zbudowali Titanica.