Moze nie powinienem sie wypowiadac w tym temacie, ale widze ze niezla jatka sie zrobila wokol mojej osoby.
Wiec moze powiem co ja o tym sadze, okej nie wrzucam sam (rzadko) jakies pliki a potem je udostepniam, nie robie tego bo troche by mi zajelo sciagnac cos a potem zrobic up'a, dlatego zawsze w swoich tematach informuje ze pliki nie sa moje, ale zakladam tematy i ludzie ciesza sie ze moga cos sobie pobrac. Nie wiem czy ktos z forumowiczow posiada konto PREMIUM na di.im czy tez na ETN.fm i sam nagrywa, pakuje, wysyla, zaklada temat i ma wielka satysfakcje z pracy na forum, ja tego nie robie bo nie ma takiej mozliwosci, ale za to staram sie zaraz po audycji zalozyc temat i wszyscy sa zadowoleni (z wyjatkami). Powiem dlaczego zalozylem pierwszy temat, otoz dlatego ze od piatku czekalem az jakis
ELITE UPLOADER zechce zalozyc nowy temat w TATW, w poniedzialek musialem zrobic to sam, to akurat jest smieszne, poco wam ten tytul jak na biezaco nie kontrolujecie formu?!Mowicie ze nie udzielam sie w innych tematach, jezeli mam cos do powiedzenia to mowie, nie nabijam bezsensownych postow, powtarzajac po innych i samemu nic do tego nie wnoszac. Zanim zaczalem zakladac tematy w dziale RĂĹťNE bylo dwie strony z tematami a teraz jest ich az 4!!! Co z tego ze linki nie sa moje?, (REGULAMIN COĹ O TYM MĂWI). Jezeli takie dzialanie wg. was jest bezsensowne to prosze o tym pisac w moich tematach zebym ich wiecej nie zakladal
Slowa Prawdy, jezeli twierdzicie ze sie nie nadaje, to ja to szanuje, bede cierpliwie czekal az ktos doceni moje starania.
POZDRAWIAM