Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Propozycja - DOWNLOAD

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

Czy Uważasz, że to powinno wejść w życie ?

TAK
0
Brak głosów
NIE
0
Brak głosów
Nie Mam zdania na ten temat ;)
0
Brak głosów

Liczba głosów : 0

Propozycja - DOWNLOAD

Postprzez Dawid » 2008-03-28, 20:35

Witam ;)

Mam pewna propozycje co do postow w dziale download ;) Co prawda nie korzystam juz z downloadu, ale moze to ulatwi moderatorom zycie ;)
Mianowicie, proponuje zrobic cos takiego, aby ktos chcac napisac post w dziale download, musialby przekroczyc wymagana ilosc znakow, zeby zobaczyc link. Napewno bedzie mniej bezsensownych postow typu "sciagam" itd. co wy na to ?

P.S. oczywiscie userzy by o tym nie wiedzieli, bo zaczeliby wypracowania pisac ^^
Dawid
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez Kanes » 2008-03-28, 20:49

Juz kiedys proponowalem wprowadzenie czegos takiego na forum ;) I jak widac nic z tego nie wyszlo :P
Ostatnio edytowano 2008-03-28, 20:49 przez Kanes, łącznie edytowano 1 raz
Kanes

Postprzez SzAkAl » 2008-03-28, 20:50

bo na naszym 4um nie da sie zrobic czegos takiego jak ograniczenie do ilosci znakow...
SzAkAl

Postprzez MAGDA » 2008-03-28, 21:18

Kani napisał(a):Juz kiedys proponowalem wprowadzenie czegos takiego na forum ;) I jak widac nic z tego nie wyszlo :P

no pamietam, fajny to byl i jest pomysl ale....

SzAkAl napisał(a): na naszym 4um nie da sie zrobic czegos takiego jak ograniczenie do ilosci znakow...

no wlasnie. niestety taka prawda..

chociaz moze i tak pisaliby jakies wymuszone farmazony, takze jest jak jest i nie wiem czy warto cos tu zmieniac :)
MAGDA

Powrót do Kosz