Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Propagowanie swojego serwisu www

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

Propagowanie swojego serwisu www

Postprzez Atlas » 2008-03-19, 09:07

Od niedawna na forum w dziale cue sheet pojawil sie ktos jawnie propagujacy swoj serwis a i zastanawiam sie, czy to jest oby na miejscu :)

Chodzi mi o pana z nickiem rastodolix ;]

Nie przeszkadzaloby mi to gdyby w cuesheetach, ktore wrzuca podawal linki bezposrednie. Niestety on podaje linki do swoich podstron. To jest zapewne celowy ruch z jego strony, aby rozpowszechnic swoja strone.

Oczywiscie milej byloby gdyby to robil podobnie do fkida na forum TR ;) i tak kazdy by go poznal... niestety rastodolix jeszcze nie robi takich dobrych cue, bo sa zbyt malo dokladne. Do winampa sie nadaja, ale nie do nagrywania cd.

Prosze o opinie, czy powinienem napisac mu PW, aby wrzucajac linki do cue sheetow, podawal link do zipow z wlasnej strony, a nie tak jak dotychczas: linkow do swoich podstron php, na ktorych mozna dopiero kliknac download :)
Atlas

Postprzez Joy » 2008-03-19, 15:44

5. Umieszczanie przez uzytkownikow komercyjnych linkow reklamowych jest zabronione jak i reklamowanie konkurencyjnych for. Dotyczy to rowniez sygnatur.

Nie wiem... ale wydaje mi sie ze w oparciu o ten podpunkt regulaminu, podawanie linka do wlasnej, prywatnej strony nie powinno byc zabronione... ale to tylko moja interpretacja :)
Joy
Administrator
Administrator

Postprzez wisnia118 » 2008-03-19, 16:00

Atlas jestes moderatorem to nie rozumiem po co taki temat zakladasz??
dajesz ostrzezenie i koniec nie widze tutaj powodu do robienia tematu!!
wisnia118
Administrator
Administrator

Postprzez Atlas » 2008-03-19, 16:08

Faktycznie. Stare nawyki... zamykam temat.
Atlas

Powrót do Kosz