Jak wam sie podoba ten serial ? Kogo najbardziej z niego lubicie ? Serial wedlug mnie jest jednym z najlepszych seriali ostatnich 15 lat. Wciaga niesamowicie i jest super nacechowany emocjonalnie Zaczalem ogladac ten serial stosunkowo pozno. Juz kiedy zaczela sie 2 seria w telewizji FOX. Pierwszy odcinek sciagnalem - srednio mi sie podobal, ale postanowilem sciagnac drugi odcinek i tak trzeci i czwarty Tak sie wciagnalem, ze jak skonczylem pierwszy sezon to oczywiscie zaczalem sciagac 2 sezon. W telewizji nie obejzalem zadnego odcinka. Zaraz siade do ogladania czwartego odcinka trzeciej serii. Serial nadal trzyma w super klimatach i nie jest niczym gorszy niz pierwszy i drugi sezon. Niestety nie mam kablowki azeby obejzec od razu nastepne odcinki 3 sezonu, ale jakos to przezyje. Najgorsze jest to, ze z 3 sezonem jestem na biezaco i ogladam jeden odcinek na tydzien. To jest okropne czekac caly tydzien Najbardziej z serialu lubie Sucre, poniewaz jest on, chociaz siedzial w wiezieniu, uczciwym facetem, no i z nim jest powiazany watek Maricruz, ktora jest najladniejsza wedlug mnie aktorka serialu Jakie sa wasze wrazenia z serialu Ktora serie ogladacie i czy wciaga Was tak jak mnie w tej zbrodniczy swiat
RannaKawka no to rzeczywiscie macie dobry spojler na politechnice No ja juz obejrzalem ten odcinek. Biedna Sara Moze jeszcze bedzie zyla ? Przyszyja jej glowe do tulowia