PERFECT- Nie placz Ewka napisał(a):Ĺťegnam was juz wiem nie zalatwie wszystkich pilnych spraw
ide sam wlasnie tam gdzie czekaja mnie
Tam przyjaciol kilku mam od lat , dla nich zawsze spiewam dla nich gram
jeszcze raz zegnam was nie spotkamy sie.
Zaskoczony jestem jak te slowa piosenki idealnie pasuja do sytuacji w ktorej jestem. Otoz do powiedzenia nie mam zbyt wiele. Duzo ostatnio sie dzialo, mialem w tym spora inicjatywe i sadze ze pare osob serdecznie mnie za to znienawidzilo. Po prostu bronilem swoich idei, pomyslow, ktore wg mnie (i nie tylko mnie...) mogly usprawnic prace na forum,oraz uprzyjemnic uzytkownikom przebywanie na nim.
W zwiazku z tym calym rabanem ktory moglem narobic, chcialem serdecznie przeprosic szczegolnie dwie osoby, ktore mogly sie poczuc szczegolnie urazone moim zachowaniem wobec nich. Mowie tu o Szakalu i Magdzie. Przepraszam za niektore (tak, dokladnie, niektore ) swoje zachowania wobec Was. Taki juz jestem.
Dlaczego odchodze? Nie chce mi sie jeszcze raz tego pisac, o przyczynach mojego odejscia najwiecej wie Joy, a nie chce "spowiadajac sie" budzic tez mieszanych uczuc u innych userow, bo i po co? To jest MOJA decyzja i tylko moja.
A teraz wymienie osoby ktore szczegolnie zapadly mi w pamiec na tym forum:
Sein, Emicien, Nayaa, Joy, Magda, Stephansky, Sergio, FlyTrance, g.is.sander, Bobson, Cali, Armind, Asteski, dragodegovia, Tavistock.
Tyle spamietalem, ale sadze ze jest Was tak naprade jescze drugie tyle. ;D Dziekuje tym osobom za znajomosc, za naprawde dobra prace na forum i zabawe na nim.
A na koniec jeszcze jedna mala uwaga: SZANUJE WSZYSTKICH WAS (zarowno tych wymienionych jak i nie wymienionych*), naprawde Was wszytkich. Jestescie fantastycznymi ludzmi, ktorzy wiedza przy jakiej muzyce sie bawic, jak dobrze sie bawic.
To chyba by bylo tyle.
Wiec:
ZEGNAM!
*poza ssaczami