Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Pozegnania nadszedl czas! :D

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

PoĹźegnania nadszedl czas! :D

Postprzez VerTax » 2008-09-16, 12:26

PERFECT- Nie placz Ewka napisał(a):Ĺťegnam was juz wiem nie zalatwie wszystkich pilnych spraw
ide sam wlasnie tam gdzie czekaja mnie
Tam przyjaciol kilku mam od lat , dla nich zawsze spiewam dla nich gram
jeszcze raz zegnam was nie spotkamy sie.

Zaskoczony jestem jak te slowa piosenki idealnie pasuja do sytuacji w ktorej jestem. ;) Otoz do powiedzenia nie mam zbyt wiele. Duzo ostatnio sie dzialo, mialem w tym spora inicjatywe i sadze ze pare osob serdecznie mnie za to znienawidzilo. ;) Po prostu bronilem swoich idei, pomyslow, ktore wg mnie (i nie tylko mnie...) mogly usprawnic prace na forum,oraz uprzyjemnic uzytkownikom przebywanie na nim.

W zwiazku z tym calym rabanem ktory moglem narobic, chcialem serdecznie przeprosic szczegolnie dwie osoby, ktore mogly sie poczuc szczegolnie urazone moim zachowaniem wobec nich. Mowie tu o Szakalu i Magdzie. Przepraszam za niektore (tak, dokladnie, niektore ;P) swoje zachowania wobec Was. Taki juz jestem. ;)

Dlaczego odchodze? Nie chce mi sie jeszcze raz tego pisac, o przyczynach mojego odejscia najwiecej wie Joy, a nie chce "spowiadajac sie" budzic tez mieszanych uczuc u innych userow, bo i po co? To jest MOJA decyzja i tylko moja.

A teraz wymienie osoby ktore szczegolnie zapadly mi w pamiec na tym forum:

Sein, Emicien, Nayaa, Joy, Magda, Stephansky, Sergio, FlyTrance, g.is.sander, Bobson, Cali, Armind, Asteski, dragodegovia, Tavistock.

Tyle spamietalem, ale sadze ze jest Was tak naprade jescze drugie tyle. ;D Dziekuje tym osobom za znajomosc, za naprawde dobra prace na forum i zabawe na nim.

A na koniec jeszcze jedna mala uwaga: SZANUJE WSZYSTKICH WAS (zarowno tych wymienionych jak i nie wymienionych*), naprawde Was wszytkich. Jestescie fantastycznymi ludzmi, ktorzy wiedza przy jakiej muzyce sie bawic, jak dobrze sie bawic.

To chyba by bylo tyle. ;)

Wiec:

ZEGNAM! :cry:

Obrazek

*poza ssaczami
Ostatnio edytowano 2008-09-16, 12:29 przez VerTax, łącznie edytowano 3 razy
VerTax

Postprzez Atlas » 2008-09-16, 12:32

VerTax napisał(a):Zaskoczony jestem jak te slowa piosenki idealnie pasuja do sytuacji w ktorej jestem.

Tez jestem zaskoczony... :shock: szkoda, ze znikasz. Wiem, ze nie ma ludzi niezastapionych, jednak wiem, ze bedzie tu Ciebie brak, bo w moich oczach byles zawsze widoczny, PRAWDZIWY VIP :-( ale skoro decyzja zapadla, moge tylko sie pozegnac i zyczyc powodzenia w zyciu :)
Atlas

Postprzez Tavistock » 2008-09-16, 13:56

Atlas napisał(a):bedzie tu Ciebie brak, bo w moich oczach byles zawsze widoczny, PRAWDZIWY VIP :-( ale skoro decyzja zapadla, moge tylko sie pozegnac i zyczyc powodzenia w zyciu :)

Dokladnie zgadzam sie z Atlasem, szkoda ze odchodzisz, przeciez Ty tez tworzysz to forum, bez Ciebie juz nie bedzie tak samo. Pomimo iz znamy sie krotko to zaluje ze nie bedzie juz ciekawych dyskusji z twoim udzialem.
Pozdrawiam i 3maj sie :!: :!: :!:
Tavistock
-#Moderator
-#Moderator

Postprzez MAGDA » 2008-09-16, 14:17

VerTax napisał(a):W zwiazku z tym calym rabanem ktory moglem narobic, chcialem serdecznie przeprosic szczegolnie dwie osoby, ktore mogly sie poczuc szczegolnie urazone moim zachowaniem wobec nich. Mowie tu o Szakalu i Magdzie. Przepraszam za niektore (tak, dokladnie, niektore ;P ) swoje zachowania wobec Was. Taki juz jestem. ;)

Ty mnie mozesz przeprosic zameczaniem na GG :P i tymi wszystkimi schizowatymi rozmowami po ktorych zryles mi jeszcze bardziej psyche :swir:

VerTax napisał(a):Dlaczego odchodze? Nie chce mi sie jeszcze raz tego pisac, o przyczynach mojego odejscia najwiecej wie Joy

& Me :girl:

VerTax napisał(a):A teraz wymienie osoby ktore szczegolnie zapadly mi w pamiec na tym forum:

..Magda

dziekuje, mam nadzieje ze chociaz w malym stopniu ale pozytywnie ;p
VerTax napisał(a):Dziekuje tym osobom za znajomosc, za naprawde dobra prace na forum i zabawe na nim.

i My rowniez :*

VerTax napisał(a):SZANUJE WSZYSTKICH WAS

i My Ciebie rowniez :)

VerTax napisał(a):Jestescie fantastycznymi ludzmi, ktorzy wiedza przy jakiej muzyce sie bawic, jak dobrze sie bawic.

:oops:

Twoja decyzja.. trzymaj sie Bartek wariacie ;]
zreszta sadze, ze nasza znajomosc konca jeszcze nie ma he he.

co do pospolitosci usuwania kont na tym forum postaram sie nie wypowiadac glebiej.. :-?

AMEN
MAGDA

Postprzez Dawid » 2008-09-16, 14:37

Pa, Vert. ;) Średnia inteligencji na forum drastycznie teraz spadla, ale Coz, to Twoja decyzja. Trzymaj sie, pozdro. :*
Dawid
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez FLAJ » 2008-09-16, 15:51

wracaj !!! :( poryczalam sie :(

VerTax napisał(a):Sein, Emicien, Nayaa, Joy, Magda, Stephansky, Sergio, FlyTrance, g.is.sander, Bobson, Cali, Armind, Asteski, dragodegovia, Tavistock.

a tym, ze w ogole ktos o mnie tu pamieta, jestem milo zaskoczona...

ale wolalabym zebys nigdy nie wymienial tej listy i nie zegnal sie z nami :(
Ostatnio edytowano 2008-09-16, 15:56 przez FLAJ, łącznie edytowano 1 raz
FLAJ

Postprzez Patryś » 2008-09-16, 16:12

Jedni odchodza, drudzy przychodza - normalna kolej rzeczy ;]
Patryś

Postprzez FLAJ » 2008-09-16, 16:25

Ale On wcale nie musial odchodzic !
FLAJ

Postprzez Patryś » 2008-09-16, 16:44

Juz tak nie rozpaczajmy, bo robi sie strasznie sztucznie :|
Patryś

Postprzez Stephansky » 2008-09-16, 17:18

Szkoda ... Mam nadzieje ze w jego miejsce przyjdzie 10 takich jak on. Zegnaj Vert ...
Stephansky

Postprzez MAGDA » 2008-09-16, 17:32

FlyTrance napisał(a):wracaj !! ! :( poryczalam sie :(

wierzymy .. ;]
Patrycjusz napisał(a):Jedni odchodza, drudzy przychodza - normalna kolej rzeczy ;]

nom. zawsze tak jest:)
FlyTrance napisał(a):Ale On wcale nie musial odchodzic !

jak juz pisalas pierwszego posta to mial konto usuniete ;)
Patrycjusz napisał(a):Juz tak nie rozpaczajmy, bo robi sie strasznie sztucznie :|

wlasnie.
MAGDA

Postprzez Wojtazz » 2008-09-16, 17:39

Podzielam zdanie Patrycjusza,robicie z siebie durniow co poniektorzy,nie udwajcie ze placzecie,nie on to inny bedzie figo fago tego forum,uszanujcie jego decyzje
Wojtazz

Postprzez Moniis » 2008-09-16, 18:43

VerTax napisał(a):PERFECT- Nie placz Ewka napisal/a:
Ĺťegnam was juz wiem nie zalatwie wszystkich pilnych spraw
ide sam wlasnie tam gdzie czekaja mnie
Tam przyjaciol kilku mam od lat , dla nich zawsze spiewam dla nich gram
jeszcze raz zegnam was nie spotkamy sie.

Poplakac sie mozna ze smiechu :-P Nie ma to jak spektakularne odejscie, tylko po co to?
Moniis

Postprzez FLAJ » 2008-09-16, 19:15

MAGDA napisał(a):FlyTrance napisal/a:
Ale On wcale nie musial odchodzic !

jak juz pisalas pierwszego posta to mial konto usuniete

wiem, mial juz usuniete jak weszlam na forum ;) a Madzia poplakalam sie nie dlatego ze odszedl, tylko z powodu tego, co napisal...
FLAJ

Postprzez dragodegovia » 2008-09-18, 19:27

W moich oczach- Najinteligentniejszy czlowiek na tym forum obok Atlasa...
Niezwykla wiedza na temat muzyki i nie tylko.
Stara "ekipa" forum jeszcze bardziej sie wykruszyla.
Najbardziej wartosciowi "gracze" odchodza...
Czas zaczac zawijac sandaly.................

Oceanlab - Secret........
dragodegovia

Następna strona

Powrót do Kosz