przez Dawid_Es » 2008-08-27, 14:40
Wiara czyni cuda, wierzcie, ze Wam sie uda.
Jestem optymista, ale nie az takim, aby wierzyc, ze Armin pozdrowi uzytkownikow JAKIEGOĹ forum.
Jak sie wejdzie na to forum to na pierwszy rzut oka oczy rzuca sie to, ze jest to forum warezowe. Coraz wiecej plikow, a coraz mniej konstruktywnej dyskusji podejmowanej w tematach. Nie mam nic przeciwko wrzucaniu utworow, ale nie hurtem, kiedy jeden uzytkownik w ciagu godziny zaaplikowal innym uzytkownikom 5 vinyli i 10 singli. Jest on mega uploaderem, ktory nie ma pojecia na temat wrzucanej przez niego muzyki, bo szczerze smie watpic, ze te utwory zostaly dokladnie przez niego przesluchane.
Dodatkowo odrzuca mnie organizacja konkursow na najlepszego uploadera. Potem zdarza sie tak, ze jacys ludzie nie odnoszacy sukcesow w zyciu realnym, chca sie wyroznic na tle innych w sieci. Duzo nie trzeba, wystarczy przelinkowac kilka adresow z blogspotow, na ktorych miesci sie najwiecej stron z muzyka i sukces gotowy.
Zastanowmy sie nad istota powstania tego forum, ktora w zarodku, czyli przed zalozeniem wygladala z pewnoscia inaczej. Userzy niech wrzucaja te rzeczy, ktore naprawde przyciagnely ich uszy na dluzsza chwile, a nie hurtowo wrzucaja co popadnie na forum. Potem mozecie pisac cokolwiek do Armina i jego wspolpracownikow z prosba o pozdrowienia.
PS. Najwiekszym plusem forum jest bogata ilosc kategorii w dziale RADIOSHOW. Szacunek za to...