Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Poszukuje utworu z seta Toxica Noiz'a

Tutaj trafiaja wszystkie usuniete tematy.

Moderator: Moderator

Poszukuję utworu z seta Toxica Noiz'a

Postprzez Dawid_Es » 2008-08-28, 13:02

Nie posiadam utworu, posiadam tylko wycinek z setu: before sunrise festival 2007 relaks leszno vol 4 - toxic noiz. Przeszukalem tracklisty, ktore sa niestety niekompletne i danego utworu tam nie znalazlem. Podchodzi mi to pod Ozgur Cana, ale nie jestem pewien. Za wrzutke, albo podanie tytulu daje piwko, nawet te prawdziwe :P

Bardzo mi zalezy na tym utworze.

Sprzeciwie sie idiotycznemu wpisowi w regulaminie: "Podajac link w temacie, nalezy uzywac opcji hide. ". Po co? Niepotrzebnie ludziom sprawiamy problem w pisaniu postow w stylu: "sprobuje Tobie pomoc"...

aa.speedysharea/492751469.html

Ja pomagalem, teraz Wy mi pomozcie xD
Dawid_Es

Postprzez Kanes » 2008-08-28, 14:30

Nie mam pojecia co to jest ...
Rozwiazaniem moze byc tez napisanie meila do Toxica Noiz'a z zapytaniem o ten kawalek :) Kumpel mial tez kiedys problem z jednym kawalkiem z seta Jay Bae'go (nie wiem czy dobrze odmienilem :P ) ktory wszedzie byl oznaczony przez dlugi czas w tracklistach jako ID , napisal do niego meila i otrzymal po kilku dniach odpowiedz z nazwa tego utworu :) Warto sprobowac ;)
Kanes

Postprzez Dawid_Es » 2008-08-28, 15:25

Kanes, Jay Bae jest jakby rzecznikiem MDT, wiec pewnie stale koresponduje z klubowiczami. Chyba sie jednak nie odwaze, tym bardziej, ze set jest zeszloroczny. Licze na jakiegos znawce xD
Ostatnio edytowano 2008-08-28, 15:25 przez Dawid_Es, łącznie edytowano 1 raz
Dawid_Es

Powrót do Kosz