A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
Bez watpienia Aleksander Hrabia Fredro to byl gosc nietuzinkowy :-) Mi sie jego dziela jak najbardziej podobaja, chociaz sa bardzo wulgarne ( Polecam trzynasta ksiege ) Mowcie co chcecie ale do napisania nawet czegos takiego trzeba miec leb, tym bardziej ze jego dziela sa jak najbardziej poetyckie ;-) .
MAGDA, mylisz sie, bardziej sie to spodoba czlowiekowi na poziomie, niz zulowi spod Ĺťabki. Chyba ze ktos sie ceni niewiadomo jak wysoko i neguje taka tworczosc, bo uwaza sie za "lepszego" od tego, co rzuca miechem. Wlasciwie to chyba bardziej sprawa charakteru, czy upodoban, niz poziomu czlowieka
Ostatnio edytowano 2008-06-15, 19:00 przez rtour, łącznie edytowano 1 raz
No mozliwe ale do mnie takie tresci w zaden sposob pozytywnie nie przemawiaja...
bo co za frajda poczytac sobie jakies <wielkie dzielo> o za przeproszeniem pierdzeniu nie nie nie. nie rajcuje mnie to heh
PS. Przypisuje sie tez A. Fredrze stworzenie XIII Ksiegi "Pana Tadeusza"- tak w ramach ciekawostki.
Tak jak znana basn dla doroslych "O krolewnie pizd...lonie, kmitku ch...gromie, jego bracie pi...lizie i kondonie samoj..ie" fragenty ow basni mozna znalezc na youtube. Nie podam jako, ze adresu nie pamietam.
A co do tego poematu, coz pierdziec rzecza ludzka nic w tym wstydliwego i Fredro ma racje. Ach ten rubaszny humor