Moderator: Moderator
Iv napisał(a):Ja jestem jak najbardziej za takim czyms. W tym momencie uniknie sie dawanie warnow jeden po drugim, i nikt do nikogo nie bedzie mial pretensji za niepotrzebne usuwanie postow i dawanie warnow.
bo sie sprawda a pozniej dopiero daje warny a nie jak to zrobilas tu za 1 post 4 ostrzezeniaIv napisał(a):W tym momencie uniknie sie dawanie warnow jeden po drugim, i nikt do nikogo nie bedzie mial pretensji za niepotrzebne usuwanie postow i dawanie warnow.
joy17 napisał(a):To prawda ze niektore dzialy sa zaniedbywane, wrecz zapominane... zadko ktory mod zaglada do radioshow, vinyle, itp... wiekszosc skupia sie na single.
uniwersalny temat to (Pomysl Endo)
A State of Trance XXX
Jest najlepszy bo sie miescie w jednej linijce.
Pamietajmy o wielkich i malych literach.
A teraz jak ma wygladac data:
01.01.2007
- bez zadnych zbednych nawiasow, a piszemy ja w 'Opis tematu'.
Tutaj tez musi byc jakas zasada. Zdefiniujmy ja bo roznie pisza najpierw miesiac potem dzien i na odwrot. Trzeba dokladnie ustalic. Swego czasu mialem problemy ze znalezieniem jednego seta w necie bo ktos podal najpierw miesiac a potem dzien.
Iv napisał(a):Jedno pytanie:
Jak to po co usuwac posty nie na temat? Przeciez one tylko zasmiecaja forum. Tak przynajmniej nie bedzie sie czytac bezsensownych postow nie na temat.
ahas tylko ja wchodze w temat i widze ze ktos ma 4 ostrzezenie i 1 posta i za co to dostal wsumie on teraz moze odwolac sie do admina ze ma za nic te ostrzezenia 4 za 1 post przesada...Iv napisał(a):Jedno pytanie:
Jak to po co usuwac posty nie na temat? Przeciez one tylko zasmiecaja forum. Tak przynajmniej nie bedzie sie czytac bezsensownych postow nie na temat.
Poza tym dalam dwa warny fakt. I powtarzam sie jak mozna tolerowac posty w stylu: ":D", ":)" ";)" ? Czy cos to wnosi na forum? Watpie. I jezeli bede widziec takie posty to automatycznie moim zdaniem sa do usuniecia. No Tyle
Atlas napisał(a):Ja preferowalbym jakis korygujacy dopisek pod takim postem w postaci edycji posta i dopisaniu jakiejs moderujacej mysli nie koniecznie w czerwonym kolorze moglby byc poczatkowo zielony
Mysle, ze conajmniej inna osoba widzaca takiego posta, odniesie z tego pozytek i bedzie rosla w nim niechec do pisania prymitywnych postow. A taki efekt jest chyba najbardziej pozadany w pracy moda najprawdopodobniej idiota, ktory pisze tylko emotki w odpowiedzi, nigdy sie nie zmieni... kilka warnow jesli nie i na finish calkowita blokada/usuniecie konta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości