Wydaje mi sie, ze rozgraniczanie dzialalnosci poszczegolnych modow na z gory ustalone dzialy nie jest dobrym pomyslem. Glownie ze wzgledu na rozna ich specyfike.
Osobiscie chetnie przejme piecze nad dzialem Cue Sheet, bo to moje hobby, wiem jak sie je robi, jak pomagac ludziom, ktorzy nie potrafia ich uzywac. Niebawem zredaguje opis uzywania tychze plikow

w zwiazku z powyzszym od zawsze skupiam na tamten dzial najwieksza uwage. Ponadto wiekszosc mnie kojarzy na tym 'rewirze' :-D
uniwersalny temat to (Pomysl Endo)
A State of Trance XXX
Jest najlepszy bo sie miescie w jednej linijce.
Pamietajmy o wielkich i malych literach.
Niestety tam panuje najgorszy
syf, ktory irytuje mnie od dawna... Wejdzcie sobie w dzial
cue sheet wlasnie z asotami i zobaczcie jakze przejrzysciej jest gdy jest jeden sposob opisywania tematow! Ale tam po prostu wrzucam prawie tylko ja

Myslalem o tym, czy korzystnie byloby zmieniac nazwy tematow... chyba nie

ze wzgledu na google i ew. linki forumowe. Jedyny sposob to nauczyc userow nadawania nazw wg konkretnych zasad.
Zapomnialem dodac, ze takie pisanie daty wg mnie jest niekorzystne. Bowiem najwyzszy priorytet ma rok, potem miesiac, a na koncu dzien.
Tutaj tez musi byc jakas zasada. Zdefiniujmy ja bo roznie pisza najpierw miesiac potem dzien i na odwrot. Trzeba dokladnie ustalic. Swego czasu mialem problemy ze znalezieniem jednego seta w necie bo ktos podal najpierw miesiac a potem dzien.
Tylko jankesi pisza najpierw miesiac, potem dzien i rok. Ale oni zawsze lubia udziwniac. Pamietajmy, ze wszedzie indziej panuje schemat YYYY-MM-DD