Creative napisał(a):Fajnie Ci wyszedl ten secik, jezeli gralas na wyczucie.
Oczywiscie najpierw sprawdzilam, co do czego bedzie pasowac i jak mniej wiecej te nuty zgrac, bo nie jest sie w stanie na zywca leciec bez odsluchu, bo wtedy sa male szanse, ze sie wejdzie rowno, a co dopiero zeby fraza byla dobrze. Tym bardziej na Virtualu, ktory jest, jesli chodzi o tworzenie setow - tragiczny!
Creative napisał(a):Fajnie zaczelas set, bardzo mi sie podoba Spring Breeze w tym remixie.
Mi sie to juz zbrzydlo jak kocie go***, ile mozna sluchac tego samego w kolko, a probowalam ten set nagrac chyba z 6 razy.
Creative napisał(a):Przejscie tez dobre na Butch - Amelie (Original Mix) - Nie znalem tego utworu tak jak poprzedniego, ale nie podoba mi sie.
Mnie minimalem zarazil Przemek (Natural.). Dla mnie to jest cos pieknego, niepowtarzalny klimat, zakochalam sie w tej piosence
Creative napisał(a):Arnej - Dust In The Wind (Leon Bolier Remix) - swietny utwor.
Zgadzam sie, Bolier zrobil z tego prawdziwe cudo!
Creative napisał(a):Marco V - Dudak (Original Mix) - Nie ladnie to wyszlo. Nagle tak wyciszylas Full Tiltin .
O to wlasnie chodzilo
Creative napisał(a):Jak juz wczesniej napisalem, fajny secik...
Dziekuje za przesluchanie i poswiecony czas
Kamil_GD napisał(a):Jedyna wada moze byc to, ze niektore kawalki leca glosniej a niektore ciszej ale nie jest to az tak bardzo slyszalne.
Zgadza sie i dobrze, ze to uslyszales, juz Ci pisalam na gg, co mialam nie tak ustawione
Dzieki
Kamil_GD napisał(a):Czekam na kolejna Twoja produkcje.
Jestes niemozliwy
B0BS0N napisał(a):Pierwsze przejscie slabe. Nie zgrany bit, przez co lekkie konie, Calosc sie za bardzo wycisza, brakuje energii.
Ja nie slysze, zeby tam konie byly, ale masz racje, na pewno czegos tam brakuje.
B0BS0N napisał(a):Drugie przejscie spoko Ale nuta numer 3 nie podoba mi sie w ogole i nie pasuje to poprzedniej klimatem.
Zrobilam to specjalnie. Trance + minimal = cos pieknego
B0BS0N napisał(a):Przejscie na Dust In The Wind na poziomie, lecz wypadaloby zwiekszyc choc troche tempo seta
Przejscie na remix JOC'a dobre, aczkolwiek tempo znow za wolne
Na Virtualu to jest niemozliwe, bo wraz ze zmiana tempa, zmienia sie tonacja. Gdyby to byl program, to oczywiscie, ze zmienilabym tempo, ale dziekuje za ta uwage
B0BS0N napisał(a):Kolejne przejscie..... srednio to wyszlo, ale zamysl dobry. Przydal by sie jakis schodzacy FX na koniec Full Tintin' (w sensie szum stopniowo sie wyciszajacy )
Wiem, wiem, nie jest to takie jak powinno byc. Pomysl tez mi sie podobal, ale jak juz wspominalam Virtual nie wspolpracuje ze mna w niektorych kwestiach
B0BS0N napisał(a):Jak na poczatek nie jest zle, ale staraj sie dopasowywac utwory klimatem, tempem, bassline'em itd. Bo to, ze zrobisz przejscia nie znaczy, ze set tworzy calosc.
Tu jest problem, bo ja nienawidze monotonii... Nie podobaja mi sie np. sety Armina, bo gra zbyt lajtowo, pierwsza godzina mnie usypia, dopiero po godzinie puszcza cos, przy czym otwieram oczy. Bardziej stawialabym na zaskakiwanie sluchacza, niz wprawianie go w "trans", badz po prostu w totalny zamul. A tak przynamniej cos sie dzieje. Poza tym, to jest tylko 6 utworow, tego nawet setem nie mozna nazwac, chodzilo mi tylko o to, czy cos by w ogole ze mnie bylo, czy mam sobie dac spokoj
B0BS0N napisał(a):Ale jakbys sie przerzucila na inny program i lepiej planowala swoje sety, to bedzie z ciebie "DJ"
A co bys polecil? Tylko nie Ableton, bo ja tego nie ogarne do konca zycia
B0BS0N napisał(a):Technika: 5/10
Muzycznie: 5/10
Chyba i tak za wysoko oceniles
Ale dziekuje, krytyka jest mi potrzebna. Bo slowa FAJNY SET albo PODOBALO MI SIE nic mi nie dadza. Takze na przyszlosc prosze o jak najwiecej krytyki od osob, ktore sie na tym znaja, tylko wtedy bede mogla doskonalic umiejetnosci, a nie zachwycac sie czyms, co tak naprawde brzmi kompletnie bez sensu.
Dziekuje Bobson
Dawid napisał(a):zaciagne sie tym, bo jestem Ciekaw, ale skomentuje za jakis czas, mam nadzieje Flaj, ze sie nie pogniewasz
Oczywiscie, ze nie. Ja tez potrzebuje czasu, zeby ogarnac seta, bo nie chce powierzchownie oceniac. Ktos by sie nameczyl, a ja bym go "przeleciala" jak popadnie. To by bylo nie fair
Dziekuje